AKTUELNO

Otvoreno o svemu pričala na RED TV-u!

Gostujući na RED TV-u u emisiji "Ustanak" Vesna Đogani pričala je o početku svoje muzičke karijere i tom prilikom otkrila kako je umesto nje u grupi "Đogani" zapravo trebala da zapeva Kaja Ostojić.

Foto: RED TV

Ipak, u poslednjem trenutku došlo je do preokreta. Naime, kako je Vesna ispričala gostujući na RED TV-u, Đole i ona su pošli za Novi Sad kako bi poslušali Kaju Ostojić, a onda je u automobilu ona zapevala, što je bilo presudno.

Foto: Instagram.com/kaya_ostojic

Đole se razveo od Slađe, on je tražio novu pevačicu. Kod njega u plesnoj školi smo plesali moj drugar Vlada i ja, i onda je on tako tražio pevačicu i u nekom momentu smo krenuli za Novi Sad da preslušamo Kaju Ostojić. Kako smo krenuli, ja sam pevušila pesmu i on je rekao: "Čekaj, čekaj, otpevaj malo ti" - rekla je Vesna na RED TV-u i dodala:

Foto: RED TV

Ja mu otpevam pesmu, on je samo okrenuo auto, vratio se za Beograd i rekao: "Ti si nova pevačica". Tu sam se ozbiljno uplašila, bila sam u fazonu: "Šta pričaš, šta ti je?", onda smo krenuli dalje, bio je novi album, onda je Đole dolazio na Pink da promoviše novi album, prvi moj intervju je bio za City club - dodala je Vesna.

Autor: S. K.

#Vesna Đogani