AKTUELNO

Ljudina!

U petak je u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa" smešten bas gitarista rok grupe "Riblja čorba" Miša Aleksić koji je zaražen koronavirusom, a među prvima mu je u pomoć pritekao estradni menadžer Bane Obradović koji je pre nekoliko meseci preležao ovaj virus.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miša je pre svega moj prijatelj. Čim sam čuo da je boletan, pitao sam mogu li kako pomoći i šta ima od simptoma... Pošto sam kroz sve to prošao, znao sam da je za bolnicu. Smešten je ubrzo i sad je u pravim rukama. Želim mu brzo ozdravljenje. Čujem se redovno sa njim - rekao je Bane Obradović

Podsetimo, Miša se pre nekoliko dana oglasio za medije i otkrio da je dva puta radio test na koronavirus.

Foto: Pink.rs

Bio sam pozitivan na PCR testu i dva, tri dana sam bio kod kuće, misleći da će mi biti bolje uz vitamine i adekvatnu ishranu. Međutim, dobio sam visoku temperaturu koja nije htela da spadne ispod 39 stepeni, a skener pluća pokazao je da imam pneumoniju, zbog čega sam sada na bolničkom lečenju. Upala pluća je najopasnija kod korone. Osoblje je divno, sve medicinske sestre i doktori su ljubazni prema svakom pacijentu. Evo, baš mi je malopre jedna sestra ponudila duplu večeru. Počeo sam da primam terapiju. Iskreno se nadam da ću ovde ostati 10 do 15 dana, a onda biti pušten kući - rekao je Miša.

Autor: Pink.rs

#Bane Obradović

#Miša Aleksić

#Riblja čorba