AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sinoć je nastala prava pometnja u Beloj kući kada je Kristijan Golubović počeo da iznosi optužbe na račun bivše zadrugarke Anđele Milenković Anakonde. Ona se oglasila za naš portal, a u nastavku možete pročitati kako je odgovorila Kristijanu.

Foto: Jelena Simonović

Nas je zanimalo i o koji zadrugari su je najviše razočarali.

Bez dileme, svi koji su promenili mišljenje po mom izlasku, tačnije oni koji nisu ostali pri svom mišljenju od pre, a to su: Paula, Janjuš, Tomović, Aleksandra, Kristijan... - govori Anđela, pa otkriva ko je ostavio najpozitivniji utisak na nju:
To je definitivno Ša, koga sam pozavala samo površno. Jako dobar i lep momak - istakla je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od tema koja se vodila ovih dana u Beloj kući, a koju je sinoć ponovo pokrenula Paula Hublin, je to da se Anakonda zaljubila u Tomu Panića, koga je postavila za vođu nakon svog izlaska iz "Zadruge 4". Hublinova je istakla da se Anđela zbog ovoga posvađala sa njom. Anakonda je za naš portal progovorila i o Tomi.

Što se tiče Tome, zaista mi je taj zatvoren prostor pomutio sve u glavi. Ne mogu reći da mi nije prijalo što je uvek bio tu za mene, kuvao, spremao, delili smo cigarete i slično... Možda je bolje što sam ispala, jer ko zna šta bi sve bilo. Čula sam se sa Nadeždom, devojka je jako potresena i zaista je razumem. Ali koliko god se ona trudila da opravda neke stvari što se tiče Tome, on je zaista napravio ogromnu grešku - poručuje Anakonda.

Foto: TV Pink Printscreen

Neizbežna tema kada je Anđela u pitanju je i njen bivši verenik i nekadašnji zadrugar Lazar Jeremić. Ona nam je otkrila da su njih dvoje stupili u kontakt nakon njenog izlaska.

Što se tiče Lazara, tu bi mogla knjiga da se napiše, definitivno. Sva sreća da nije ušao, inače su Miljana, Zola, Maja i Janjuš male beba za nas što se tiče svađa, odnosa i svega. To je jedna posebna priča, mogu samo da kažem da smo se čuli - bila je misteriozna bivša zadrugarka.

Foto: Instagram.com/iamangella_official's

Autor: M. P.

#Anđela Milenković

#Lazar Jeremić

#Toma Panić