AKTUELNO

Bekjarev je krajem oktobra hitno hospitalizovan zbog koronavirusa.

Ivan Bekjarev umro je danas u Beogradu u 74. godini, a njegova poslednja uloga bila je u filmu “Bilo jednom u Srbiji” reditelja Petra Ristovskog. Međutim, krajem oktobra snimanje je obustavljeno jer je Bekjarev saznao da je pozitivan na koronavirus.

Glumac je tada hitno hospitalizovan na Infektivnoj klinici, a za medije je rekao da se oseća dosta loše.

Foto: Wikipedia.org/Viktor Lazić/Miljan Simonović

- Na Infektivnoj sam. Upravo primam terapiju. Nemam temperaturu ni simptome, ali su me primili u bolnicu i moram ovde da ostanem - kratko je tada rekao Bekjarev za "Blic", da bi posle nekoliko dana za "Infomer" kazao:

Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Koordinator produkcije filma Žarko Bojanić je posle hospitalizacije Bekjareva za Tanjug izjavio da je prema uputstvima Instituta za javno zdravlje i procedurama koje je propisao Filmski centar Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano obustavljeno snimanje.

- Posle toga, a saglasno sa epidemiološkom situacijom i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja - kazao je Bojanić, dodavši da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma u režiji Petra Ristovskog, a gde osim Bekjareva glume još i Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Dragan Petrović Pele i drugi.

#Film

#Ivan Bekjarev