AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” očekuje vas na TV Pink i ovog utorka u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa. Kao što ste navikli u dosadašnjih 13 sezona emisije, Ognjen Amidžić okupio je aktuelnu ekipu gostiju – pevače Nadu Topčagić, Katarinu Živković, Ljubu Aličića i Slobu Radanovića, kao i voditeljku i najpopularniju Loto devojku Suzanu Mančić.

Nada Topčagić napravila je pravu pometnju kada je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa prijateljicom Suzanom Mančić na kojoj su obe u toplesu. Pevačica je napisala uz fotografiju da je to bilo vreme mladosti druženja i bezbrižnosti, a naglasila je da je trenutak na plaži u Crnoj Gori zabeležio upravo njen suprug Zlatko Đorđević. Fotografija je ubrzo postala viralna, a Nadinim pratiocima je ovo bilo simpatično i nimalo vulgarno, međutim zbog politike Instagrama, fotografija je ubrzo uklonjena sa ove društvene mreže. Šta o ovome imaju da kažu Nada i Suzana, da li su spremile još neke zajedničke fotografije iz mladosti i kakve anegdote krije njihovo višedecenijsko druženje, ove dve dame otkriće u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Instagram.com/topcagicnada

Posle dužeg vremena, u studio kod Ognjena stiže i Katarina Živković. Kao i svim pevačima, i Katarini teško pada situacija sa koronavirusom, zbog čega ne mogu da nastupaju u zemlji, a posebno ne u inostranstvu. Kako je pevačica nedavno rekla, podnosi situaciju kako mora, poštuje sve mere i kontakte sa ljudima je svela na minimum, ali joj najviše nedostaje rad jer je veoma posvećena poslu, dok je sa materijalne strane obezbeđena i to je ne plaši. Kakva je trenutna situacija na poslovnom planu, da li sprema neku novu pesmu i da li s obzirom na trenutne okolnosti ima ponete snimati pesme, kao i da li ima noviteta u privatnom životu, Katarina će ispričati ovog utorka na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednje vreme, Sloba Radanović pažnju medija privlači više zbog privatnog nego poslovnog života. Kada je o karijeri reč, Sloba je besprekoran i niže uspehe, dok se o njegovom ljubavnom životu dosta nagađa. Nakon spekulacija da je raskinuo veridbu sa Jelenom Đuričanin zbog ljubomornih ispada i nepoverenja, Sloba je ove navode demantovao, te naglasio da je izabranicom i dalje uživa u ljubavi. O tome da li se u međuvremenu nešto promenilo ili se čuju svadbena zvona, kako on podnosi pandemiju koronavirusa i da li je bivšoj devojci Luni Đogani čestitao na trudnoći, Sloba će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba Aličić je prošao kroz težak period kada je sredinom avgusta saznao da je pozitivan na virus Kovid 19, ali je na svu sreću prošao bez većih posledica. Iako zbog pandemije posla nema, Ljuba je uvek bio rado viđen gost tokom sve četiri sezone “Zadruge” što na žurkama, što na rođendanima zadrugara, i uvek napravi odličnu atmosferu. Kako je izgledala njegova borba sa koronavirusom, da li se oseća nedostatak posla i kakv je osećaj svaki put kada uđe u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Ljuba će ispričati kod Ognjena u emisiji.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Kao što znate, Ognjen je spremio razne igrice i izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 17. novembra uživo u 22 časa na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Katarina Živković

#Ljuba Aličić

#Nada Topčagić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sloba Radanović

#Suzana Mančić

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj