AKTUELNO

Da li se slažete sa njom?

Pevačica Zorana Pavić pokušava da ostane pozitivna i tokom pandemije koronavirusa koja je zadesila ceo svet. Ona priznaje da joj mnogo toga nedostaje, ali je za emisiju "Premijera" otkrila koja misao je vodi kroz život i kroz ove teške trenutke.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji jedan stih, moj otac je jako voleo Jesenjina, a on glasi: "U muci i nevolji, kraj nedaća svih, nasmejan i tih biti to je najveća umetnost na svetu". Taj stih se tako uklapa sa svim ovim stvarima koje nam se dešavaju, nije fraza već je važno u ovoj kolektivnoj depresiji da čovek iz pete vadi dobru energiju - rekla je Zorana i dodala:
Mi se okupimo i pevamo, hvala komšijama što se ne bune, ja sam srećna samo kad pevam. Čak smo par puta dobili i aplauz od komšilika, jer smo ih zabavili.

Ona je istakla da korona pomogla u jednoj stvari - da se spozna prava ljubav, pa su tako prave veze, prema njenom mišljenju, u doba korone postale još jače, a one lažne su pukle.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam drugove glumce, koji ne rade, koji su očajni, i svoje kolege naravno. Nismo mi očajni samo zbog finansija. Kad je u pitanju ljubav, teške situacije pravu ljubav samo učvrste. U dobru je lako dobar biti.. Neka dešavanja, postoje moji prijatelji koji su oboleli, pa su se pomirili sa ženama jer su one pokazale pravu brigu. Tako da mislim da teške situacije pravu ljubav samo učvrste, a ono falš pukne - istakla je pevačica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zorana Pavić