AKTUELNO

Pevačica je privukla veliku pažnju dok je snimala spot u ovoj zemlji.

Pored domaćih i turski mediji počeli su da prate pevačicu Anu Kokić u stopu, pošto je ona tokom boravka u Istanbulu snimila spot za novu pesmu i time privukla veliku pažnju tamošnje javnosti.

- Prethodni spot koji smo radili u Turskoj više je bio neka avantura, što je bilo i popularno po tim društvenim mrežama, gde se mladi snimaju kako putuju i provode se, a ovo sada kao spot pravimo nastavak na tu priču - nešto što je iz avanture preraslo u ljubav - otkrila je Kokićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je i sama bila iznenađena interesovanjem tamošnjih medija i prolaznika koji su naleteli na set.

- Oni ne znaju da li mi snimamo spot ili snimamo film, ali njima je to interesantno i oni hoće da priđu da se fotografišu, da onako malo popričaju, iako me ne znaju - ispričala je ona.

Ana je pred Premijernim kamerama ispričala i jednu anegdotu sa snimanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo mi je zanimljivo što većina njih kad im kažem da sam iz Srbije kaže "A, brate". Što kažu, pričaj srpski da te ceo svet razume - rekla je pevačica kroz smeh.

O čemu je sve lepa plavuša pričala, kao i mnoge druge priče poznatih ličnosti možete pogledati u "Premijeri" u repriznom terminu u jedan sat posle ponoći na televiziji Pink ili na zvaničnim kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V: T.

#Ana Kokić

#Premijera

#Turska

#emisija

'