AKTUELNO

Ljiljana ističe da ona sve goste srdačno dočeka.

Novoizabrani predsednik SAD Džozef Bajden bio je 2016. gost u Beogradu. Tada je, obavljajući funkciju potpredsednika Amerike, nakon niza službenih sastanaka prošetao i beogradskom Skadarlijom. Ovaj momenat posete ostao je upamćen u javnosti: Bajden je obišao štandove tradicionalnih srpskih rukotvorina, porazgovarao sa okupljenima, a i dalje se priča o njegovom plesu sa glumicom Ljiljanom Jakšić. Tim povodom, Ljiljana je bila gost emisije "Premijera - Vikend specijal" i ispričala detalje susreta sa Bajdenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdravila sam ga kao i sve goste u Skadarliji, veselo, srčano. Nema tu laži, ja volim što su ti ljudi došli, to je i doprinelo da Bajden priđe i da se nasmeje. Onda smo se izljubili bratski, dva put, ja sam rekla tri puta, i onda sam mu ispričala priču o Skadarliji. Pružila ruku, pozvala ga na ples, on je bez dvoumljenja pristao na mali performans, imao je stav i odlučan korak. Čudan je osećaj, najpre goste pozdravljam kao ljude, bez obzira kojom se profesijom bave, drago mi je da je bio i da kao predsednik Amerike ponovo dođe - rekla je Ljiljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Margaret Tačer dolazila u Skadarliju pre nego što je postala premijerka, nju je dočekala "skadarlijska gatara", glumica Ljubica, ona joj je predvidela da će biti premijerka, pa je ponovo tražila da dođe u Skadarliju da vidi Ljubicu - zaključila je Ljiljana.

Autor: S.M.

#Ljiljana Jakšić