AKTUELNO

Mnogi su se naljutili.

Zadrugari su se jedva okupili u dvorištu da igraju zanimljivu igricu koju je pripremio Veliki šef, a onda se oglasilo zvono za početak. Podsetimo, zadrugari su podeljeni u 4 grupe od po 10 takmičara, a svaka od grupa ima 10 poveza za oči i po jedan kanap. Igra se sastoji iz toga da svaka grupa treba da razmrsi kanap pun čvorova, koji su prethodno svezali ostali takmičari, a sve vreme na sebi imaju poveze.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva se predstavila grupa koju je predvodio Đorđe Milutinović. Odmah na početku javila se nervoza kod Filipa Cara. Sanja Stanković je odlučila da navodi članove svoje ekipe, pa su uz njenu pomoć uspeli da razvežu sve čvorove.

Nakon njih došla je na red druga grupa, a ostali takmičari želeli su da im što više otežaju zadatak, pa su se odmah bacili na vezivanje čvorova. Filip Car, Đođe Milutinović, Jovan Cvijetić Cvele i Vladimir Tomović su jako vezali čvor, kako druga grupa ne bi mogla da ga odveže lako.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najbolje znam, petljam nadogradnje - rekla je Milica Kemez kada je dobila kanap.
Ovo je nešto nenormalno stegnuto, nije fora - dodale su zadrugarke.

Usledila je i treća grupa, a Car, Cvele i Đole su se potrudili da i njima otežaju zadatak. I Tomovićeva grupa se žalila na čvorove koje su vezali cimeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledajte koliko je ostalo, vezali ste kao manijaci - pobesneo je Tomović jer njegova grupa nije uspela sve da razveže.

Zbog toga što se iznervirao jer njegova grupa nije uspela da razveže sve čvorove, Tomović je odlučio da ekipi Kristijana Golubovića oteža posao.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo razmekšajte - govorio je Kristijan svojoj ekipi, dok su se Tomović i Car zadovoljno smekšali, jer su vezali jake čvorove.
Nemojte me j*bet. Zavezli ste kao manijaci - dobacivao je Golubović.

Autor: M. P.