AKTUELNO

Nije ih štedao.

Folk zvezda, Aca Lukas, bio je gost ovonedeljnog izdanja emsije "Ekskluzivno" na televiziji Pink i tom prilikom govorio je o odnosu sa pojedinim kolegama.

Svi su hteli da budu drugačiji od mene, izmišljali su neki lim, crvene tepihe, hteli su da budu jači od Lukasa, pos*rem se, zovem kuma, i kažem da me doveze peglicom, džaba im Kadilaci, Rols Rojesvi - govorio je Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Lukas je govorio i o medijima sa kojima neretko ima turbulentne odnose.

Neki kolumnista, naložili ga da me pljuje, hajde bar da je šmekerski, nego je seljački. Da bi nekog uvredio moraš da ga poznaješ, mene ne možeš. Ja nisam seljak, ne zato što sam iz Beograda, nego što sam živeo takav život, može samo on da bude seljak. Ljudi koji me znaju, znaju moj domen bavljenja svim i svačim - rekao je Lukas za "Ekskluzivno"

Foto: TV Pink Printscreen

Lukas je otkrio kako nema ništa protiv toga da ga neko "pljune", ako je "šmekerski".

Volim kad me neko ispljuje, prozove budalom, provali. Moje društvo iz kraja i ja smo to doktorirali, mi smo ceo život pljuvali jedan drugog. Moj kum me je zezao jer sam nizak, ja njega jer je živeo u vešernici. Tu smo izmišljali fore i fazone, zezao me kako ne mogu da dohvatim da pritsnem 4 u liftu, a ja njega kako komšije poznaje po cipelama jer ih gleda kroz prozor iz suterena - govorio je Lukas.

Progovorio je i o svojim otvorenim pismima, koje neretko piše kolegama i koleginicama sa kojima nije u dobrim odnosima.

Volim da pišem, to mi je hobi. Pišem retko, ali kvalitetno, kad me neko iznervira. Imao sam strašan tekst, kad sam malo popio. Moja drugarica velika me oplela preko novina, ja sam bio pod gasom, pa sam napisao otvoreno pismo. Bio sam brutalan i izgledalo je "boli glava". Pisao sam to na rolni toalet papira, nije bilo drugog papira u kući - govorio je Lukas.

Autor: S.M.

#Aca Lukas