AKTUELNO

Ističe da je stroža od Šabana!

Popularna pevačica i ćerka pokojne folk legende Šabana Šaulića, Ilda Šaulić priznaje da joj je otac uzor u mnogim životnim pitanjima, ali ne i kad je vaspitavanje dece u pitanju.

Jao, pa ne. On je bio dosta blag, čak i suviše. Možda više mamine metode koristim. Ona je bila stroža i držala je sve pod kontrolom. Mora malo da se podvikne ponekad - rekla je Ilda.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Vreme ne leči sve, a posebno ne njegov odlazak. Ne znam da li ću ikad naučiti da živim sa tim gubitkom i bolom. Tata mi isto nedostaje svakog dana kao i pre dve godine. Ništa se nije promenilo. Uvek mislim na njega, nema ni dana kada ne pomislim na tatu, šta bi i kako bi bilo da je i dalje tu sa nama, da li je išta moglo drugačije da se uradi. Hiljadu pitanja mi se non-stop vrzma po glavi - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ranije sam se sa njim konsultovala oko pesama. Ali on je uvek dobijao gotov proizvod, nisam davala prostor da me kritikuje. I uvek je bio zadovoljan. Hvala mu što me je pustio da sama biram put i budem svoja. Znam da muzikom treba i dalje da se bavim jer je ovo najbolja spona sa njim - rekla je Ilda.
Često je pitala za njega iako ima četiri godine. Mi smo joj uvek govorili da je deda na putu, ali nas često stavlja u mat pozicije. Tako nam je jednog dana rekla da to nije istina, jer ona zna da je deda na nebu sa anđelima i da nas sve gleda i čuva - rekla je Ilda.

Autor: S.M.

#Ilda Šaulić