AKTUELNO

Korona i dalje hara među glumcima.

Kako domaći mediji saznaju, popularni glumac Vuk Kostić je pre nekoliko meseci preležao koronavirus, i to bez težih simptoma, ali je nedavno ponovo oboleo. Nažalost, sada ima teže simptome i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljnije. Glumac je ovu informaciju podelio samo sa najbližima, a trenutno se nalazi na kućnom lečenju i prima pripisanu terapiju.

Foto: E-Stock/Stefan Filipović

Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao. Mesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primeru znamo da jeste - govori izvor blizak glumcu i dodaje da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.
Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila - dodaje izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema rečima njegovog blisko prijatelja, Vuk se nalazi sam u stanu, gde uzima terapiju, a izbegava viđanje i sa najbližima. Iako se loše oseća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.

Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - dodaje izvor.

Podsetimo, Vuk nije jedini glumac koji vodi bitku sa koronavirusom. U proteklom periodu su obustavljena mnoga snimanja serija i filmova, kao i pozorišne predstave, zbog toga što je korona udarila na glumački svet.

Autor: Pink.rs

#Vuk Kostić