AKTUELNO

Nije više mogla da izdrži!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić imao je pitanja za Minu Vrbaški i Filipa Cara.

Mina, ti već, koliko si dugo unutra, insistiraš na tome da si se promenila i jeste vidljiva tvoja promena, ali se komentariše da ti nije stalo do Filipa? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da radim kao i prošle godine, opet bi bilo katastrofalno, ja smatram da neke stvari nisu dopustive i ne želim da mi se neke stvari ne ponavljaju, najlakše je da skoče na mene, a onda muškarci dolaze da mi se izvinjavaju. Ta poslednja kap koja mi je prelila čašu je Filip, ja sam mu to rekla, gde je on poludeo. Meni je muka od mušakaraca, i pun mi je, da ne kažem šta, muškaraca koji me vređaju. Od danas su za mene svi isti. Ja mislim da sam totalno ispravna po svim postupcima, moja emocija je takva i ne želim sebi da dozvoljavam da se sa nekim raspravljam - rekla je Mina.
Ti si negde pričala da je sve to i do Mensura? - upitao je Nemanja.
I policija je upetljana u sve to, posle svega ja sam se spakovala i vratila kući, imam strah, možda to čudno zvuči kada je to kažem, ali imam strah da se neke stvari ne dešavaju. I možda razmišljam koji korak unapred, a ne da idem samo emocijama i emocijama... - objasnila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje su se to stvari dešavale sa Mensurom, to što si spomenula policiju? - upitao je Nemanja.
Ne želim da ispričam, ako se moja mama, ako bude u kontaktu sa njom, ako će ona izneti, ja sam nju prva zvala, ne želim da potežem tu temu, ne znam ni što sam to rekla. Ta osoba me ne zanima, neka radi šta hoće. Taj rat koji se na kraju desio, to se započelo napolju i to je to - rekla je Mina.
Ti se plašiš negde, ti me ispravi ako grešim, da to što se dešavalo sa Mensurom, ne ponovi ovde sa Filipom? - upitao je Nemanja.
Ma generalno, stvari koje su se dešavale, tačno se znalo, kada krene na mene, kakvu ja imam reakciju, e ove godine sebi ne dozvoljavam, jer ljudi znaju da ja na kraju završim na krovu. Ja znam koliko je meni stalo, ali jednostavno ne može sad da bude sve i odmah - objasnila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga