AKTUELNO

Njih dvoje se nisu oglašavali, a evo šta Lav ima da kaže.

U poslednjih nekoliko dana mediji bruje o razvodu Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, a sada se tim povodom oglasio i njihov sin Lav.

Posle dve decenije braka, pisalo se da je spisateljica odlučila da stavi tačku na svoj brak, ali njen sin tvrdi da to nije tačno.

- Mama i tata se uopšte ne razvode kako se to ovih dana priča po Srbiji. Oni su trenutno zajedno u Skoplju, gde se mama leči. Čuli smo se putem telefona i sve je u najboljem redu. Pitao sam ih u čemu je problem i zašto se u javnosti pojavila priča o razvodu, a oni su mi rekli da su pogrešno interpretirani. Nema razloga da se njih dvoje razvedu i smatram da se bespotrebno digla tolika galama oko svega toga. Nema razloga za tim - rekao je Lav.

Isidora se nije oglašavala povodom ovih priča, ali je pre nekoliko godina otvoreno govorila o spekulacijama da se razvodi, našalivši se da se ne bi razvela čak ni kad bi htela, jer za to nema novca, dok je sada spekulacije o razvodu pokrenula svojim statusom na društvenim mrežama.

- Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede, a kada na to dodate najtežu opaku bolest, koja bukvalno sve razori, onda nije ni čudno što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepušteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata, jer niko ne želi da se podseća da život može biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira, pa i ljudska bol i patnja. Ako ne umreš brzo, postaješ dosadan, patetičan i gnjavator. Instant život, instant ljubav, instant smrt. Strašno je šta rak uradi svakoj porodici. Sa druge strane, svako ima svoj kapacitet izdržljivosti, i to se ne može nikom zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi. Dobar deo moje patnje proizilazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto, ni bolest da me skine s toga. Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome - rekla je nedavno Isidora, a ubrzo i pojasnila:

- Nebojša polako puca, da nisam ovako ograničena vremenom, oslobodila bih ga na sudu sebe. Znam da mu je mnogo teško i razumem ga. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo. Sve te njene izjave podgrejale su sumnju da su zaista tačni navodi da će se ona i Nebojša razvesti, ali su na sreću, uspeli da prebrode krizu.

Pink.rs

#Isidora Bjelica

#Nebojša Pajkić

#Razvod

#sin

'