AKTUELNO

Bilo je burno!

Dan za nama u "Zadruzi" svakako je obeležila žurka povodom slave Bojana Savića, mnogi sukobi, konflikti, ali i pomirenja.

Najpre su se posvađali Mišel Gvozdenović i Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti nisam ovi, nismo mi čuvali ovce! To tamo gde si trebala... Nemoj da ti ja objasnim neke stvari! - vikao je Mišel, koji je negodovao zbog Aleksandrinog, kako kaže, samoživog ponašanja i toga što ne radi ništa za kolektiv.
Ne možeš da budeš bezobrazan, ja se ne plašim nikoga! - govorila je Aleksandra.

Za zadrugare su pevale pevačice Nena Đurović i Lena Čolak, a pravo iznenađenje za sve bio je ulazak Darka Lazića koji je napravio fantastičnu atmosferu među zadrugarima.

Tomu Panića je stiglo sve što je radio, pa je pustio suze misleći na svoju nevenčanu suprugu Nadeždu i njihovog osmomesečnog sina Longa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški je sa Monikom Horvat razgovarala o Filipu Caru i njihovom turbulentnom odnosu, a Monika joj je otkrila neke stvari iz Filipovog detinjstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva je čekao da mu nastavnica kaže: "Filipe, izađi van". Imao je dosta neopravdanih, bila sam samo dve godine sa njim u razredu. Jednom je zapalio neke životinje, paukove, zbog toga je bio izabačen iz škole - govorila je Monika.

Mina je tom prilikom istakla kako Filip ne bi trebalo da podleže mišljenjima za crnim stolom, da bi se nekoliko sati kasnije nikad žešće posvađala sa njim. Filip je besnio, šutirao je i bacao njene stvari svuda po spavaćoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle da me stavljaš u isti koš sa svima - urlao je Car, koji je u žaru rasprave krenuo da ruši sve pred sobom, a potom je uletelo i obezbeđenje, koje je bilo u pripravnosti.

Filipa je najviše isprovociralo što ga Mina poredi sa bivšima pa se u razgovoru sa Jovanom Ljubisavljević jadao na celu situaciju.

I dok je Car pričao Jovani svoje jade, Mina je za to vreme objašnjavala Marku Đedoviću kako ona nije inicirala njihov sukob.

Tara Simov i Ermina Pašović nisu uspele da održe dobre odnose, pa su se usred proslave žestoko posvađale.

Tari je takođe zasmetalo ponašanje Milana Jankovića Čorbe, koji je kako ona tvrdi flertovao sa Paulom Hublin, "pipajući je po nosiću."

Sa druge strane, desila su se i mnoga pomirenja. Najpre su Nadica Zeljković i Vuk Mob zakopali ratne sekire, nakon višenedeljnih sukoba zbog Vukove afere sa Kristinom Kijom Kockar.

Stefan Šebez i Dragana Mitrović prevazišli su sve prepreke u svom odnosu, pa su se danas izmirili i ljubili.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste činjenica da se Fran Pujas približio Jovani Ljubisavljević i to u odustvu Vladimira Tomovića kom ni malo neće biti prijatno, kada bude saznao za ovaj njegov potez.

POTPUNI OBRT

Ono što će doneti potpuni obrt dešavanjima u Beloj kući jeste sinoćno priznanje Jovane Ljubisavljević da je ipak pisala pisma Vladimiru Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, večerašnje izdanje emisije "Pitanja novinara" sigurno će poremetiti neke odnose u Beloj kući, a kako će se zadrugari dalje ponašati ostaje da vidimo.

Autor: S.M.

#Zadruga