AKTUELNO

Uvek ima novih dogodovština.

Nada Topčagić, Dragan Marković Palma, Aleksandra Mladenović, Ognjen Amidžić i Anja Mit bili su gosti kod voditeljke i autorke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je na samom početku imala veoma zanimljivu igricu za svoje goste, te ih je zamolila da stave svoje telefone na točak sreće, a zatim je Palma okretao točak i tako su gostima padali određeni zadaci.

Nada je imala zadatak da pošalje poruku na nekoliko brojeva da je prekršila zakon i da ju je privela policija, a umesto nje to je uradila Aleksandra.

Ipak, mlada pevačica je poslala pogrešno, te je poruka završila na adresi Nadine kume iz Sarajeva.

U Sarajevo si poslala, a ne u Beograd. Pa, Aleksandra, sine, ti si gluplja nego ja, pa ne mogu da verujem. Mojoj priji si poslala u Sarajevu - rekla je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je zatim shvatila da je Aleksandra istu poruku poslala i Ivici ložaču, Nadinom bivšem prijatelju, te je sa svima podelila jednu zanimljivu priču.

Meni je strašno trebao Ivica ložač i ja sam pozvala Ivicu Dačića, a mislila sam da sam pozvala ložača. Jer meni Ivica ložač jako jeftino iznosi ugalj pepeo i javlja se žena, verovatno Ivicina sekretarica i kaže mi: "Nado, pa Ivica je u Briselu". Kako ložač u Briselu, rekoh Zlatko izgubili smo Ivicu mog, on je otišao u Brisel verovatno ga je neka agencija našla da radi za njih - rekla je Nada, a ovo je nasmejalo sve u studiju.

Autor: R.L.

#Aleksandra Mladenović

#Nada Topčagić