AKTUELNO

Odmah joj je rekao da to ne podržava!

Iako važe za jedan od najzaljubljenijih parova na estradi, folk zvezda Dara Bubamara i njen 21 godinu mlađi dečko koji se na mrežama predstavlja kao Toni imali su, prema pisanju domaćih medija, ozbiljan sukob mišljenja, i to zbog pevačicinog novogodišnjeg nastupa. Kako se priča, Toniju se navodno nije svidelo to što je Dari ponuđeno da u najluđoj noći peva za duplo manje para, zbog čitave situacije oko koronavirusa, te joj je poručio da ne mora da radi, već da ostane s njim.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

- Zvale su je gazde nekoliko klubova u Beogradu i ponudile joj da peva 31. decembra, a objasnili su joj da zbog manjka posla i ograničenog broja ljudi imaju dogovor sa ostalim pevačima da rade upola cene. Ona je bila u dilemi i pitala je dečka za mišljenje, međutim on joj je očitao bukvicu. Rekao joj je da ne treba da se ponižava i da spušta cenu nastupa, već da doček provede sa njim i da ne razmišlja o poslu - tvrdi izvor "Informera".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Dara ima veliku ušteđevinu, toliku da godinama ne mora nigde da peva. Ona se uželela publike i zato je razmišljala da prihvati ponudu za novogodišnju noć, ali se ipak predomislila posle razgovora sa Tonijem, a uostalom i on ima dosta novca, tako da ne moraju da rade dok ne prođe pandemija korona virusa - ispričao je izvor i dodao da Dara i njen dečko planiraju da Novu godinu dočekaju u toplijim krajevima, a da trenutno razmišljaju o Egiptu i Dubaiju.

Foto: Instagram.com/rbtony1, darabubamara_official

Autor: D.T.

#Dara Bubamara