AKTUELNO

Progovorila i o svom sukobu sa Sandrom Afrikom.

Tokom emisije "Pitam za druga" na Red televiziji kod voditelja Pande i Kendija gostovala je Stanija Dobrojević i tom prilikom odgovarala na pitanja sa Instagrama.

Ona je otkrila da li u "Zadruzi 4" postoji frajer po njenom ukusu.

Foto: Red TV Printscreen

Izašao bi jedan dobar frajer kad bi izmiksovali Kristijana, Tomovića, Frana, Cara i malo Anđela - rekla je Stanija, a zatim odgovorila da li ima sukob sa Sandrom Afrikom.
Nisam nikad imala problem, bilo je nekih netrpeljivosti, možda su mi i loše prenosili, onda se desila Zadrugovizija, gde sam ja na svom terenu, a ona je htela da me ponizi: "Mogla si samo da igraš" i onda je počelo tako, mada je to prepucavanje bilo top. Ja nisam svađalica, ali kad me neko žacne umem da odgovorim.

Dobrojevićeva je otkrila da je u kontaktu sa Mensurom Ajdarpašićem i da se čuju.

U kontaktu sam sa Mensurom, on i Mina su me kontaktirali kad su bili u vezi, da budem zaštitno lice jednog salona, ali sam rekla ok ali kad dođem ovde. Kontaktirali smo pre par nedelja, pozdrav za Mensija. Dečko je fin, kulturan, znam da nije sa Minom, nisam htela ni da pitam - istakla je Stanija, a onda otkrila da li je raskinula sa Markom Markovićem:

Foto: Pink.rs

Našu vezu je poremetila korona, nisu nikako otvarali granice, to je ugrozilo našu vezu, ali mi smo u super odnosima, komuniciramo, ali nismo u vezi - rekla je Stanija.

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Stanija Dobrojević