AKTUELNO

Nikad neće biti zaboravljen.

Proslavljena pevačica i ćerka pevačke legende Šabana Šaulića, Ilda Šaulić još ne može da preboli prerani odlazak svog oca.

Šaban je u Krčedinu imao svoju oazu mira, a Ilda priznaje da svaki put kad ode tamo pusti suzu.

Uvek pustim suzu. Tamo je i dalje njegova energija koja je prisutna kada god uđem u Krčedin i u kuću. Zato što je on mnogo vremena provodio tamo. Što više idemo tamo, shvatamo zašto je voleo taj mir, vodu i energiju koju reka donosi. To je prosto bila njegova oaza - rekla je Ilda i dodala da su unuke nasledile Šabanovu zaljubljenost u pecanje:

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ema i Una su imale nedavno prvi susret sa pecanjem. Moj suprug im je pokazivao kako to treba da rade i bilo je vrlo zanimljivo i interesantno. Bože zdravlja kada malo porastu, i one će ići u Krčedin da pecaju.

Pevačica ističe da ne prođe nijedan dan, a da se ne priseti oca i dodaje da je bilo prirodno da njen otac dobije ulicu u njegovom rodnom Šapcu.

Ne prođe dan, a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem - kaže ilda i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Kuća je svakako sređena, obnovljena i želim da ona ostane mesto gde ćemo mi da dolazimo. Da li će to jednog dana biti muzej ili će on biti otvoren na nekom drugom mestu, što on svakako zaslužuje, to ćemo videti. A naravno, to za ulicu u Šapcu mislim da je prirodna stvar, zato što je on taj grad na najlepši mogući način proslavio - navela je Šaulićeva.

Autor: R.L.

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić