AKTUELNO

Priznao i da ima svađa sa Marinom, ali i da i dalje duguje novac!

Poslednjih nekoliko nedelja u žiži javnosti bili su Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević. Naime, Darko je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" izjavio kako ćerku Lorenu nije video godinu dana, što je Sevićevu izrevoltirao, pa je postavila na Instagramu dokaze da to nije tačno.

Foto: Pink.rs

Darko je sada opet govorio za emisiju "Premijera", te priznao da je preterao u afektu, a šta je sve ispričao, pročitajte u nastavku.

"MORAM DA ISPRAVIM SVOJU LAŽ"

- Nije u redu da vidiš svoje dete dva puta godišnje, je l' tako? Malo sam se ja pogrešno izrazio, moram da ispravim svoju laž, u afektu čovek svašta može da kaže. Ispalo je da sam slagao, ja nju nisam mnogo dugo video pre tog 6. jula, kada je ona bila kod mene i mene je to zabolelo jako, ja Lorenu jako volim, to je moje prvo dete, moja prvenica.

"ALEKSEJ OBOŽAVA LORENU"

- Dva dana je bila kod mene, proveli smo ta oba dana tako lepo, nema gde nismo stigli. Aleksej obožava Lorenu, generalno obožava decu, a Lorena takođe njega obožava, kaže "Tata, on je baš smešan, on će biti debeo na tebe". 

Foto: Instagram.com/Darko Lazić

SVAĐE SA VERENICOM MARINOM?

- Marina je jako razumna devojka, okej, imamo reči, kao i u svakoj zajednici, ali sve to se brzo reši.

POMIRIO SE SA BIVŠOM?

- Ana i ja smo zakopali ratne sekire, naravno, uvek će biti neke svađe i nesporazum, ali sve smo to završili i sredili kao ljudi odrasli. Ja se samo plašim Boga i nikog više. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Andrej Nihil

I DALJE JE DUŽAN!

- Dužan sam i dalje milion, sad sam već na milion i po - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.

#Darko Lazić

#Premijera