AKTUELNO

Uskoro će postati otac.

Pevač Sloba Vasić uskoro će postati otac, a u ovoj ulozi ostvariće se prvi put. On čeka dete sa izabranicom Jelenom Karagić pored koje je, kako kaže, pronašao sve - velikog prijatelja i životnu ljubav.

Sloba smatra da će Jelena biti sjajna majka, a svoju vezu će krunisati brakom kada prođe situacija sa koronavirusom, pošto žele da naprave veliko slave s porodicom i prijateljima.

Foto: Instagram.com/lela_misslela

Planiramo, naravno. Sprečila nas je malo ova sadašnja situacija, ali po prolasku korone, planiramo da to uradimo onako kako i i dolikuje. U Jeleni sam pronašao sve. Kad to kažem, mislim bukvalno na sve. Žena koja je prijatelj, ljubav mog života… Naravno, znam i da će biti dobra majka našem detetu koje je na putu. Ona je moja “lepša polovina”, tako da je meni drago što ta njena lepota uspešno gazi svoj put i što ona pravi svoje mesto negde dalje, za šta se bude odlučila da će raditi u životu. Ja sam tu da budem podrška, kao i dosad. Ako nemamo jedno drugo, u tom smislu, onda nema ni uspeha - rekao je Sloba.

Foto: Instagram.com/slobavasic_official

Mnogima se čini i da je Sloba stavio karijeru trenutno u drugi plan i da se posveto privatnom životu. Vasić je otkrio i šta se dešava.

Posvećen sam jednako. Ne smem ništa zapostavljati. Ali pošto sad čekamo bebicu, naravno da su mi prioritet njih dve. Njima sam posvećen 24/7, a to će tako ostati zauvek - priča Vasić.

Foto: Pink.rs

Puno se spekulisalo i u kakvim je Vasić odnosima sa kolegom Darkom Lazićem. On je otkrio i da li se čuo s Darkom nakon saobraćajne nezgode koju je imao.

U odličnim smo odnosima. Čujemo se često. Poslednji put to je bilo pre samo nekoliko dana - rekao je Sloba.

Za kraj razgovora sa novinarima Sloba je rekao i kako sprema nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana, kao i da s velikim nestrpljenjem očekuje dolazak prinove.

Autor: Pink.rs

#Sloba Vasić