AKTUELNO

Potresna ispovest majke Tanje Savić mnoge je ostavila bez teksta.

Popularna pevačica, Tanja Savić, mesecima unazad nalazi se u centru skandala zbog loših odnosa sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je u aprilu mesecu bez njene dozvole odveo decu u Australiju, gde su nekada živeli. Tanja od tada prolazi kroz agoniju, boreći se da opet vidi svoje sinove, Maksima i Đorđa.

Povodom svega, sada se oglasila i pevačicina majka i otkrila nove detalje.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Ne pamtim kad sam Dušana videla poslednji put. Možda pre Vaskrsa. Tada je trebalo da deca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće. Dušan je odveo na mučki način decu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htela ništa da priča, da nam je rekla na vreme sve bi bilo drugačije - rekla je Tanjina mama u jednoj emisiji, pa nastavila:

Foto: Printscreen YouTube

On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. On je samo voleo da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo, nije se izlečio. Kako deca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gde je, a deca mala kako će. Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji, u Sremsku Mitrovicu - zaključila je pevačicina majka.

Autor: S.M.

#Tanja Savić