AKTUELNO

Tuga zavladala među glumcima.

Srpski glumac, Mirko Babić, preminuo je u 72. godini, nakon duge i teške bolesti. Pre četiri godine glumac je vodio borbu sa opakom bolešću, karcinomom grla.

Glumica Ljiljana Stjepanović kroz suze je rekla da će Mirko Babić uvek ostati jedno od najlepših srca koje je upoznala i sa kojim je radila.

Foto: Printscreen YouTube

On je najbolji čovek koga sam upoznala u poslenjih 20 godina. Odlično smo sarađivali i lepo smo se družili. Bio je jedan od najsjanijih srpskih glumaca. Izvinite ali baš me je pogodila ova vest, nisam znala... - rekla je Ljilja kroz suze.

Podsetimo, danas je Radoš Bajić saopštio javnosti tužne vesti:

Foto: TV Pink Printscreen

Osvanuo je težak, tužan i veoma sumoran dan. Srbija je ostala bez još jednog velikog čoveka. Napustio nas je moj brat, veličanstveni glumac i odani prijatelj, prvak drame Narodnog pozorišta „Joakim Vujić“ u Kragujevcu, prvak dobrote, plemenitosti i lepote… Naš dragi Mirko… Ne zna se - da li je bio veći i bolji umetnik ili čovek? Rekao bih – bio je i jedno i drugo… Jedinstven, grandiozan i neponovljiv… Nemoj da se ljutiš… i počivaj u miru dragi moj Dragojlo… - rekao je Bajić.

Autor: S.M.

#Mirko Babić