AKTUELNO

Deset dana će morati da provede u krevetu.

Pobednica ''Zadruge 3'' Iva Grgurić jutros je napustila privatnu kliniku u kojoj je juče operisala grudi. Naime, kako je Pink.rs prvi pisao, Iva je dugo želela da promeni stare silikone, a sad je konačno skupila hrabrost da to uradi.

Mi smo stupili u kontakt sa Ivom, koja nam je otkrila da trpi jake bolove nakon plastične operacije, kao i da će morati da leži kod kuće bar 10 dana, ali i da joj je partner sa kojim je otpočela romansu u Beloj kući, Filip Đukić, velika podrška, te da se još jednom uverila u njegovu ljubav.

Foto: Pink.rs

- Dobro sam, jutros su me pustili kući. Operisana sam juče popodne. Filip je jutros došao u bolnicu po mene, napravio mi supicu, ležim, sve me boli. Ne mogu da se pomerim, ne mogu ruke da podignem, ali to je normalno kad se stavljaju implanti. Deset dana ću ležati sigurno - rekla je Iva za Pink.rs i otkrila zbog čega je odlučila da promeni stare silikone.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Ja sam 2014. godine prvi put stavila silikone. Pre sedam godina sam stavila oko 320 kubika, ali sam morala i htela da promenim. Odlučila sam da stavim broj veće i htela sam da malo promenim oblik, bile su anatomski oblik, a sada sam stavila okrugle - kaže pobednica ''Zadruge 3'' za naš portal i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Nisam se pokajala kad sam prvi put uradila operaciju. Tada nisam mogla da stavim veće, jer imam takvu kožu. Posle godinu dana mi je doktor rekao da mogu da povećam, ali to tada nisam htela. Nisam želela da preterujem. Sada sam rekla doktoru da samo ne želim da izgleda degutantno. Filip zna da je to bila moja želja, podržava me u svemu. Ne mrda iz stana, pored mene je, diže me, vodi u toalet. Tu je za mene kad mi je najpotrebniji, dokazao mi je i sada koliko me voli - otkrila je Grgurićeva.

Autor: M.K.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić