AKTUELNO

Joksimović nije krio da mu žena ponekad nešto i brani.

Jovana i Željko Joksimović posetili su reviju Boška Jakovljevića na kojoj su uživali oboje, a pevač je otkrio zašto voli da posećuje ovakve događaje.

Joksimović je priznao da voli da odlazi na modne revije i gleda nove kreacije, ali da nakon što se ''predstava'' završi, neretko ponese kese.

Foto: Željko i Jovana Joksimović, Foto:PrntScr Youtube

- Obično dođete na reviju i pogledate reviju dvadeset minuta i onda dobijete neke kese koje su kao poklončići - počeo je pevač da objašnjava kroz osmeh, a onda se ubacila njegova supruga:

- Koje nismo pokupili.

- Da, moja žena uvek kaže:''Šta će ti te kese?'', a meni je uvek drago da nešto ponesem kući. Ona kaže nemoj da kupiš te kese, to je sramota. Ja mislim da ako je sramota, ne bi ljudi ostavili kese tu - kroz smeh rekao je Željko za emisiju ''Premijera''.

Foto: Željko i Jovana Joksimović, Foto:PrntScr Youtube

Kada je stil u pitanju, njih dvoje tvrde da nema potrebe za promenama i da jedan drugom ne sugerišu ništa jer im sve savršeno odgovara.

- To nam je što nam je - rekla je Jovana kroz šalu.

Sve detalje premijerne priče sa Jovanom i Željkom Joksimovićem, kao i kako je bilo na reviji Boška Jakovljevića, možete pogledati u repriznom terminu u 15 časova, kao i tačno u ponoć. Epizodu emisije ”Premijera” možete pogledati i na zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: B. Radonić

'