AKTUELNO

U poslednje vreme se povukao iz javnog života.

Pevač Marinko Rokvić hitno je operisan u utorak u Kliničkom centru Srbije, pišu domaći mediji. Nakon rutinske kontrole lekari su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uveče izvršen hirurški zahvat.

Foto: Kobra

Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Prema rečima članova porodice Rokvić, folker je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok, kako saznajemo, teče kako je planirano. 

Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su sprečeni da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. Za medije se oglasio i njegov sin Nikola.

Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu - priča Nikola Rokvić.

Foto: Instagram.com/nikolarokvic

Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se poslednjih meseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena.

On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mera koji je krizni štab doneo. Želeo je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom.

Autor: Pink.rs

#marinko rokvić