AKTUELNO

Tvrdi da se s Majom samo jednom slučajno sreo, a kad je ugledao Tarino ime na ekranu, odmah ga ignorisao.

U emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u Stefan Kandić Kendi i Ana Radulović ugostili su Mateju Matijevića. On je na početku gostovanja rekao i kako bi se, da je sada u Zadruzi, najviše družio sa Kristijanom Gulobovićem i ekipom iz paba.

Foto: RED TV

Mislim da bih se družio sa Kristijanom da sam sada u Zadruzi, totalno mi je korektan - rekao je Mateja.

Zatim su Kendi i Ana s Matejom komentarisali naslove portala Pink.rs koji se tiču dešavanja u rijaliti programu "Zadruga". Sledeći je bio vezan za Stefana Šebeza i Ivanu Marinković koji su na pomolu nove ljubavi.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja Šebeza poznajem od ranije. Poznajem i Ivanu. Dragana i Šebez mi se čine okej. Šebez mi deluje da je malo pogubljen. Možda se sada polako oslobađa, tek se sad nekako opušta i dolazi na svoje - pričao je Matijević.

U sledećem naslovu bilo je i ime Matejine bivše devojke - Tare Simov, što je on ignorisao, a onda pričao o odnosu Vladimira Tomovića i Jovane Ljubisavljević.

Foto: RED TV

Pa nemam pojma. Jovana, video sam da ima dečka, nju ne zanima ništa od toga. I to je to. Mislim da se Vladimir preterano trudio oko nje, ali mislim da se on već pokuvao od nje - rekao je Mateja.

Zatim je usledio i naslov o Tomi Paniću i Maji Marinković, nakon čega je Mateja rekao kako ništa lepo ne može da kaže za Panića nakon što je javno prevario Nadeždu Biljić.

Foto: RED TV

Tomi to baš nije trebalo. Cela ta situacija koju je imao sa Paulom je meni katastorfa jer čovek ima ženu i dete. Nemam ništa lepo da kažem za Tomu i njegovo ponašanje - izjavio je Mateja.

Mateja je zatim pričao i o svom odnosu sa Majom Marinković. Tom prilikom je istakao kako se samo jednom nakon "Zadruge 3" slučajno sreo na ulicama Beograda sa ovom aktulenom zadrugarkom, a onda otkrio i da li je on krivac što su Maja i Janjuš raskinuli.

Foto: RED TV

Maja i ja smo se čuli par puta, posle Zadruge, ali se nismo vidali. Bila je priča da su Maja i Janjuš imali problema zbog mene. Maja i ja smo se dva, tri puta čuli. Jednom smo se sreli, ali se nismo nijednom videli - rekao je Mateja, a zatim se dotakao Ermine.

Foto: RED TV

Ermina je mene pitala da li sam imao nešto s Milicom Kemez, imali su prilike gledaoci da vide te prepiske. Meni Ermina pošalje: "Ubiću te, sa Kemez si imao nešto", ja kažem: "Nisam", devojka je došla kod mene na splav, posle smo otišli na neku kućnu žurku, smorila se posle 15 minuta i otišla kući. Ermina i ja smo super, ona meni nije ništa dobro učinila što je to rekla.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: S. K.

#Mateja Matijević

#Red Tv

#Tara Simov

#ana radulović

#stefan kandić kendi