AKTUELNO

O ovome je dugo maštala!

Pobednica ''Zadruge 3'' Iva Grgurić danas je, kako saznajemo, operisana u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Naime, Iva je odlučila da promeni stare silikone u grudima i stavi malo veće, a njena želja je bila da dobije efekat podignutih grudi.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Iva je i dalje pod anestezijom, a kako nam je njen emotivni partner Filip Đukić otkrio, operacija je protekla u najboljem redu i jedva čeka da vidi rezultate ovog estetskog zahvata svoje drage.

Foto: Pink.rs/M. Popović

- Iva je danas uradila grudi. Imala je već nešto, ali je bila nezadovoljna. Dugo je o tome pričala i sada je konačno presekla. Još je u bolnici, pod anestezijom je, polako se budi... Nismo se još čuli, čekam da je prođe skroz anestezija. Ja sam aminovao, što da mi nije okej. Šta fali?! Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati - poručio je Filip za Pink.rs, a kakvi će biti rezultati operacije, ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs

Inače, otkad se završio rijaliti ''Zadruga 3'', Iva je imala nekoliko korekcija, te sada izgleda drugačije nego kad je boravila na velelepnom imanju. Grgurićeva je korigovala vilicu, usne, stavila nove zube...

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić