AKTUELNO

Ispričao sve o čemu javnost priča danima!

Poznati folker Aca Lukas danas je održao konferenciju za novinare gde je otkrio da će objaviti novi album, a pored toga pričao je i na razne teme o kojima već nekoliko dana bruji javnost. U nastavku teksta možete pročitati šta je rekao o novinarki zbog koje je nastao haos, o Mariniki Tepić, dugovima, kao i zašto je odlučio da se izvini televiziji Pink.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja znam šta čekate. Ja se sad javno izvinjavam novinarki Žaklini Tatalović, moja reakcija nije bila ničim izazvana, da pojasnimo, u ovoj medijskoj hajci koja je napravljena na mene uglavnom se prećutalo zašto se to uradilo. Ja sam u emisji Hit Tvit na Pinku dobio tvit od prijatelja koji je ona objavila. Jako je to uvredljivo bilo, tog momenta su bili tema izbori u Americi. Veoma posprdan tvit koji se odnosio na moju sposobnost da to komentarišem. Očigledno je da su, ono što vi niste primetili, verovatno prepucavanje te novinarke i njene televizije i televizije Pink, oni su udarili na uredništvo te emisije na tv Pink u smislu zašto su mene pozvali i koliko sam ja kompetentan da učestvujem u toj emisiji. Nisam reagovao adekvatno, iznervirao sam se, preterao sam, ali znate mi svi dobro, nikoga nisam prvi napadao. Ponavljam, izvinjavam se jer sam preterao ali nije da je bilo ničim izazvano, ono je bilo veoma ponizavajuće - rekao je Lukas, pa nastavio:

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja nikad nisam bio u robovlasničkom odnosu, svi znate kako sam živeo i kako sam godinama funkcionisao. Uzimao sam, uglavnom na kamatu, to je nekako najbezbolnije. Sada nemam dugova, imam drugih ciljeva u životu i malo sam se uozbiljio. Stalno se provlači među ljudima koji mene pokušavaju da omalovažavaju, da sam narkomančina. Marinika je rekla da sam ja "sramota za narkomana", ta izjava mi nikako nije jasna, mogao bih da je tužim, ali neću, nego imam jedan predlog. Vuk Jeremić, Marinika Tepić, šef Marinike Tepić, Sergej Trifunović, gospoda koji me stalno nazivaju narkomančinom, ajde da se testiramo, njih četvoro i ja.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Na kraju, Aca Lukas je uputio izvinjenje televiziji Pink.

Apropo svega ovoga dugujem izvinjenje svima na televiziji Pink jer vidim da se napravio priličan problem, a i voditeljka Verica Bradić koja je, ako ste gledali emisiju, baš htela da me prekine, ali nije mogla, bio sam baš iznerviran, takav sam. Ali opet, moja reakcija nije bila bezveze - zaključio je Lukas.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Aca Lukas