AKTUELNO

Oduševili sve!

Poslednji par u prvoj rundi "Pevačkog obračuna" činili su Nenad Lazić Neca i Milan Janković Čorba. Prvi je izašao Neca, koga je voditelj Bora Santana najavio kao svog sina. Neca je odlučio da peva indijsku pesmu, kao i pesme "Mati" i "Mala voli gada".

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je raznežio zadrugare prvom pesmom, koju je posvetio svojoj mami, a zatim napravio pravi igrački šou sa druge dve pesme. Jovana Ljubisavljević je plakala zbog Nece. Kada je Neca izvodio indijsku pesmu "Dime" sa njim je zaigrao i Jovan Cvijetić Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njega nastupio je Čorba, a izveo je "Oko mene", "Kad sam dečak bio" i svoju pesmu "Paleo, keto".

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je digao zadrugare na noge, a Kristijan Golubović je aplaudirao dok je reper izvodio svoju pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihove nastupe možete pogledati u nastavku, a usledili su i komentari žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca ceo dan peva. Samo on ceo dan mučenik, pa se pitao da li je dobro i pitao za savet. Neco, bio si odličan. Čorba, barabo. Čorba je top. Malo mi se nije svidelo to sa rukom. Ne znam šta da kažem, oba nastupa su odlična. Boro, što mene prvu? Daću Neci glas, moram da ga podržim - rekla je Ivana Šašić.
Ja Necu obožavam od prvog dana, nikada ga nisam pokvareno zezao za bilo šta. Nadam se da ćemo uživati do kraja u šalama. Superiška si, doguraćeš daleko sa tim što radiš, pozdrav tvojoj mami i hvala za slatkiše. Brat Čorba, šta da kažem, znam odakle je došao, šta je prošao, ali najvažnije je kuda je pošao. Put je bio trnovit, ali pucaju sve prepreke, a ja ću ti pomoći. Volim i Čorbu i Necu, ali ne mogu da izdam brata iz rata - dodao je Kristijan Golubović i glasao za Čorbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco, iznenadio sam se, nisam znao da znaš da pevaš. Neci ću dati glas, podržaću te, ali preći ću na Čorbu. Čorbi ne treba podrška, radi svoj posao i dobar je u tome, razume se u to. Super izgleda kad ti to izvodiš. Pozdrav za Kosovo i Metohiju - rekao je Marko Đedović.
Momci, bili ste fenomenalni. Ovo što je Čorba pevao, to ja slušam. Njegova pesma super, nemam reč zamerke. Dostojno reprezentuješ taj vaš muzički stil. Podigao si masu na noge, to je najbitnije. Šta da kažem o Neci, ni ja nisam znao da zna da peva, znao sam da zna da vrcka g*zicom. Odlučiću se za ono što je Neca prouzrokovao, suze jedne devojke koja ima previše emocija za tako nešto. Suze Jovane Ljubisavljević, pozdrav za njenu majku. Zato glasam za tebe, Neco - dodao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što Neci ne mogu dati glas, Čorba je pokazao čime se bavi. Drag mi je jako, dobro je otpevao sve. Neca je isto drag dečko, nema zlobe u sebi. Odlično je otpevao te pesme koje vole deca. Ja ne mogu da ne dam Čorbi glas - istkao je Marko Janjušević Janjuš.
Neco, ti i Maja ste jedini koji niste u principu pevači. Drago mi je što si pozdravio majku, dirnuo si me, podsetila me je na moju majku. Trebalo je i ove druge dve da odabereš kao tu. Čorba, gledao sam tvoje intervjue i pesme. Cenim tvoj lik i delo. Dao bih glas Neci, jer mu više znači. Čorba zna kakvu harizmu ima - poručio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco, ovo je prvi nastup koji me je rasplakao. Preneo si tu emociju meni, žao mi je što i druge pesme nisu bile takve. Rasplakao si i gledaoce. Svaka ti čast, prvi put sam se rasplakala večeras. Što se tiče Čorbe, Kosovo je srce Srbije, da me pošalju, oslobodila bih ga. Glas dajem naravno tebi, Čorba - rekla je Miljana Kulić.
Ovo je najinteresantniji duel. Od mene sve zavisi, kuku meni. Biću iskren i najkraći. Celu noć sam podržavao pravac jedan, ali ako treba da biram između Indije i Gnjilana, biram Milana iz Gnjilana. Jedva čekam drugi krug - istakao je Lepi Mića.

Na kraju glasanja bilo je 4:4, a Lepi Mića je pozvao žiri da odluči ko će ići dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milan Janković Čorba

#Nenad Lazić Neca