AKTUELNO

Nižu se spektakularni nastupi.

Došao je red da snage u "Pevačkom obračunu" odmere Bojan Savić i Nenad Aleksić Ša. Prvi je izašao Boki, koji se predstavio pesmama "Sumorno jutro", "Kosmajac" i "Nemački policajci". Bojanove izvedbe su potpuno raspametile zadrugare, koji su se osetili kao da su u kafani. Miljana nije mogla da izdrži, pa je i sa Bokijem zaigrala na sceni, kao što je i sa Mišelom Gvozdenovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Bojana nastupio je Ša, a on je izveo pesme "Usne od adrenalina", "Ti se hrani mojim bolom" i "Tange". Zadrugari su odmah poskočili da pruže podršku reperu, a onda su došli i na scenu kod njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastupe možete pogledati u nastavku, a usledili su i komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojan peva pesme koje volim da čujem i njega volim uvek da čujem. Uvek me oduševi izvedbama. Dobro si pevao, možeš i bolje. Što se tiče srpskog Eminema, mene si oduševio. Nenade, nisam očekivao. Pokazao si da si svestran muzičar. Izvinjavam se Ani, ovo je ipak najbolji nastup za mene. Pokazao si sve, za mene si do sada najbolji - rekao je Filip Car i glasao sa Ša.
Boki je obrisao mrlje sa "Zadrugovizije", bio odličan u sve tri izvedbe. Nemam zamerku na nastup, možda samo malo više energije. Kada je Ša u pitanju, vide se godine iskustva. Voleo bih da vidim svetske repere u duelu sa Vukom i sa tobom. Pregazili biste ih kao plitak potok. Pregazili biste američke repere, trepere. Glasam za tebe, jedva čekam da dođem na tvoj nastup - dodao je Vladimir Tomović.
Šta da kažem, kad pogledam majicu i uradim ovako, pa se sretnemo posle 20 godina bitisanja na ulici, blokovi. Sve ono što je radio Krile u detinjstvu, inspirisalo vas je da radite pesme. Kad gledam ove devojke naše kako igraju pored tebe, lepe kao što su naše bile. Ja sam sa Ša radio jednu pesmu pre 15 godina sa Elitnim odredima, uživali smo. Nadam se da ću da uđem još jednom sa tobom u studio. Pozdrav tebi i tvojoj porodici, Ša, najjači si. Boki je vokal Južnog vetra, nasleđuje Sinana i velike zvezde i uspeva mu da bude kao oni. Dečak sa Kosova, došao ovamo i odlično se snašao. Želim ti svako dobro, ali ovo je moje dete, dete ulice. Glasam za Ša - istakao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da budem protiv onoga što voli omladina. Glas dajem Nenadu Aleksiću - rekao je Lepi Mića.
Kako kaže Mića, ni po babu, ni po stričevima. Moja večerašnje glasanje nema veze sa prijateljstvima, nego ono što mi se sviđa u datom trenutku. Tako da, Boki zna da je dobar pevač i da ima velikog prijatelja iza sebe. Želim ti veliki hit. Što se tiče Ša, jedan je Ša, nemam šta da dodam. Moj glas ide njemu - dodala je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jako srećna večeras. Sviraj nešto narodno, ponašaj se prirodno. Daću glas onome što slušam u spoljnom svetu. Cenim Ša, ali ne slušam tu vrstu muzike - rekla je Miljana Kulić i glasala za Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojan super peva, ali samo da ti kažem da nije svačija podrška podrška. Scenski nastup sa onim plesom je izgledalo kao početak niskobudžetnog p*rnića. Ovaj snimak će ti ostati na Jutjubu. Ša, najbolji scenski nastup večeras. Glasam za tebe - istakao je Marko Đedović.
Boki nije odabrao dobre pesme, trebalo je nešto što se trenutno sluša. Ali gledajući nastup Ša, zadrugari slušaju to. Ša, dajem tebi glas - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Stručni žiri je odlučio da dalje ide Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bojan Savić

#Nenad Aleksić Ša