AKTUELNO

Zadrugari pali u trans.

Emisija "Pevački obračun" se nastavila, a došao je red da pevačke snage odmere Rialda Karahasanović i Ana Bulatović. Rialda je izašla prva na scenu i predstavila se pesmama "Je l zbog nje", "Dilajla" i "Kad si rekla da me voliš". Iako se zbunila kod prve pesme, Rialda se brzo vratila, pa je digla atmosferu pesmom Maje Berović. Međutim, Rialda je zaboravila tekst treće pesme, a zadrugari su je bodrili.

Foto: TV Pink Printscreen

"Košta me", "Boginja" i "Bolujem u sebi" bile su pesme kojima se predstavila Ana Bulatović. Iako je na početku imala tremu, Bulatovićeva se odlično snašla u druge dve pesme i dovela atmosferu do usijanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihove nastupe možete pogledati u nastavku, a brzo su usledili i komentari stručnog žirija.

Pokidala je mala iz Kragujevca, kršna Crnogoroka, butine kao i ja. I Rialda je bila super, ali dajem Ani glas - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Au, brate. Mnogo zaj*bano. Ne znam. Isto, realno, kao za Sandru i Zvezdanu i Vuka i Mišela, isto bih da prođu obe. Ne znam za koga da glasam. Ana odlično pevala, mislim da je bila najbolja atmosfera do sad. Najbolji nastup. Pesme koje vole svi. Odlično si otpevala. Rialda ima sve što treba za pevačicu, malo se zbunila. Glasam za pirsing. Koja ima pirsing? Nijedna? Glasam za Anu - dodao je Janjuš.
Svaka vam čast. Ana, povlačim reč za sve što sam rekao za pevanje. Oduševila si me, došao bih na tvoj nastup. Podigla si masu, jednostavno predivno. Doći ću na tvoj nastup. Svaka ti čast, fenomenalna si. Kad je Rialda u pitanju, ovako izgledaju svetske zvezde. Rekao sam već, u duelima gde su dve pevačice koje su jednake, ovde će da presudi Rialdin pogled u mene uz pesmu "Kad si rekla da me voliš" - rekao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je izgledala kao svoj na svome. Bez vidne želje za dokazivanjem, dok se Ana borila sama sa sobom. Ana je sve demantovala, pokazala da je dobra na sceni. Mutna mi je konačna odluka, jer ne mogu da čujem ovde od ljudi koji pevaju za sve. Dajem glas nekom ko još nije dokazan, kome ovo puno znači. Dajem Ani glas - istakao je Lepi Mića.
Ovo je do sada najbolji nastup. Veliko iznenađenje za mene. Nisam očekivala. Posle ovoga, moj glas kao kuća. Rialda je svesna sebe, svoje lepote i glasa, ali oduševila si me, Ana. Nema falševa, nisam očekivala. Iznenađenje si za mene, glas kao kuća - dodala je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, ja ću krenuti od Ane. Ti si stvarno super. Top energija. Što se Rialde tiče, ona je sve u paketu, neko ko već radi i dovoljno poznat. Znam da ćeš ti Ana pobediti, pa ću dati glas Rialdi - poručio je Marko Đedović.
Ja sam postavljen da glasam za pevanje, neću da glasam za prijateljstvo. Ovo je najteže glasanje za mene do sada, najbolje ste izvele kao dvojac. Rialda, odlična, zna kako izgleda, Ana je imala tremu pre nastupa. Ne znam šta bi bilo da nisi imala. Ana, tvoj nastup je večeras najbolji. Ceca je ponosna na tebe - zaključio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Glasovima stručnog žirija u drugi krug je prošla Ana Bulatović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Bulatović

#Rialda Karahasanović