AKTUELNO

Imali su problema sa glasanjem.

Mišel Gvozdenović i Vuk Mob su se sledeći predstavili u "Pevačkom obračunu". Mišel je izašao prvi na scenu, a pevao je pesme "Tebe da zaboravim", "Zanela me svetla velikoga grada" i "Pobednik". Svi zadrugari su se podigli na noge kada je Gvozdenović zapevao, a posebnu podršku mu je pružila Miljana Kulić, članica stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije krila koliko uživa u glasu nekadašnje simpatije. Miljani se priključio i Janjuš, koga je ponela kafanska atmosfera.

Miljana je u jednom trenutku izašla na scenu i počela da ljubi Mišela. Nakon Gvozdenovića nastupio je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper je zaboravio koje pesme je prijavio, ali kako su sve tri bile njegove, snašao se čim je čuo prve taktove svojih hitova. Vuk je počeo da skače i da diže atmosferu, a zadrugari su zaigrali sa njim, čak i na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišelov i Vukov duel možete pogledati u nastavku, a nakon ovoga usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk mi je drag, ali ja ću biti pristrasna i objektivna. Krenuću od Vuka, a završiću sa gospodinom Mišelom Gvozdenovićem. Neprimetan, a tako bitan. Nadovezaću se na njega, ali prvo da se vratim na Vuka Moba. Vuče, podigao si atmosferu maksimum. Ja ne slušam tu vrstu muzike, pesmu "Hajniken" sam čula sticajem okolnosti sa bivšim dečkom, kada je snimio stori uz pivo. Ali veruj mi, ne znam nijednu pesmu tvoju, ni od Džale i Bube, znam samo od MC Stojana. Verujem da me Mišel nikada nije zaboravio. Mišel, dala bih ti poslednji dinar. Iako te volim, objektivna sam. Samo se nadam da te posle "Zadruge" neće zavesti svetla velikog grada. Ti si unuk Šabana Šaulića, time se ne hvališ. Tamne oči, taman ten. Kome bih dala glas, nego mom Mišelu, pozdravljam tvoju porodicu. Glas ide svetskom, a našem Mišelu - rekla je Miljana Kulić.
Ja ću izabrati između svog i Miljaninog druga, glas ide Vuku - kratko je rekao Marko Đedović.
Zna se da Mišel opasno peva, to je Šabac rodio. Ali i Vuk, za koga se spekulisalo da ne zna da peva, pokazao je da zna. Moj glas ide Vuku, zbog performansa - istakla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, ne znam, ja bih voleo da se Vuk oprobao u nečem drugom. Meni je Vuk draži od Mišela, povezaniji smo. Mišel je ovde pevač koji jedini istinski budi emocije u meni, on je najbolji pevač u kući. Vidim da mnogi podržavaju modernu muziku, koju ja ne shvatam. Ovo što je izvodio Vuk deluje kao stendap komedija. Kako da kažem, to mi nije muzika, to mi nije umetnost. Mišel izvodi pesme koje su mi u srcu, za mene je Mišel neosporni umetnik. Moram da budem objektivan, svoj glas dajem Mišelu - poručio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ovo je par koji mi je sličan Zvezdani i Sandri. I tu je trebalo obe da prođu, kao i ovde. Ja ne slušam Vukovu muziku, ali vidim da postoji 70% ljudi ovde koji to slušaju. Ali, Vuče, ovo je top što radiš, samo ja to ne slušam. Mišel treba da napravi dva, tri hita kao Sloba ili Darko Lazić. Odličan, nemam ružnu reč da kažem za tebe, dajem glas tebi, Mišel - rekao je Janjuš.
Momci, bili ste fenomenalni, nemam reči. Vuk me je oduševio nastupom, nisam prisustvovao nikad takvom nastupu. Jedva čekam nastup tvoj napolju. Kao da sam gledao spot svetske zvezde. Svaka čast. O Mišelu ne želim ni da trošim reči, govorio sam o njegovom pevanju danima unazad, ti si pravi momak i odličan pevač. Dobar si čovek i vrhunski zadrugar. Nena Gojković bi mi zamerila da dam glas tebi, uvek glasam za njenog sina. Neka Lepi Mića odluči. Neno, veliki pozdrav - istakao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dokaz da gospodin Tomović igra rijaliti 24 sata i trpa probleme. Imamo folk i rep, obojica su odlični, ali je Vuk poznatiji u toj priči, za razliku od Mišela, koji je u moru folk pevača. Jedna kap u moru od toliko izvođača. Pokazao je da odlično peva. Ja sam na estradi dugo vremena, stvari su vrlo komplikovane. Imaju neku priču. Šta god da uradim, neću biti pravedan prema ogromnom broju ljudi. Ako dam glas Mišelu, omladina će me komentarisati. Ali Vuk nije znao ni tekst svoje pesme. Pošto sam ovde samo zbog šou programa, a Vuk je doneo šou. Mišel je doktor pevanja za tebe, Vuče, zna se da bolje peva od tebe, ali u nastavku ovog programa i gledajući ko je sa druge strane. Ja ću dati glas Vuku - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi bilo fer, ja bih ovaj krug preskočio jer nisam slušao. Bilo bi pristrasno da bez ikakvog slušanja dam glas Vuku - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stručni žiri odlučio je da dalje prošao Vuk Mob.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mišel Gvozdenović

#Vuk Mob