AKTUELNO

Brzo svi na Pink!

Na programu TV Pink upravo je počeo direktan prenos iz "Zadruge", gde će ove noći biti održan spektakularni, dugo očekivani "Pevački obračun" posle kojeg ništa neće biti isto!

Veliki šef obavestio je pismom danas zadrugare o spektaklu koji će upravo uslediti, ali i o svim osnovnim pravilima i parovima koji će se takmičiti.

Foto: Pink.rs

- Dragi zadrugari, danas će u Zadruzi biti organizovan pevački obračun, a kako bi zadatak uspeo morate ozbiljno shvatiti sve. Parovi za ovaj obračun su Zvezdana i Sandra, Ana Bulatović i Rialda, Maja Marković i Jovana Matijević, Vuk i Mišel, Bojan protiv Ša i Neca protiv Čorbe. U žiriju će večeras biti Mića, Ivana Šašić, Miljana, Kristijan, Janjuš, Filip, Marko i Vlada. Oni će imati težak zadatak, moraće da odluče nakon svakog para ko mu se više sviđa. Voditelj je Bora. Pored žirija glasaće i gledaoci, pa ćemo imati pobednike i na Fejsbuku i Instagramu. Nakon prvog kruga, žiri će proglasiti pobednike iz svakog para, pa ćemo imati 6 pobednika koji će se takmičiti u drugom krugu. Morate izabrati po tri pesme, koje će biti spremljene u splet, a žiri će nakon toga birati ko je bolji od parova. Nakon toga 6 najboljih se bori za pobedu. Srećno - pisalo je u pismu.

Sve je spremno da pevački obračun počne - pratite UŽIVO na Pinku!

Autor: D.T.

#Zadruga