AKTUELNO

Sada je najsrećnija.

Ognjen Amidžić je u emisiji "Amidži šou" ugostio pobednicu “Zadruge 2” Lunu Đogani, repere Ivana Ivanovića Đusa i Nemanju Đerića Đeksona i pevačice Lenu Čolak i Saru Reljić.

Luna je otkrila detalje svoje trudnoće, kako je saznala, koliko joj se život promenio, ali i koji su joj planovi za ubuduće.

Foto: TV Pink Printscreen

Uspela sam da izlečim svoj zdravstveni problem, imala sam neke intervencije. Izmišljalo se da svašta imam. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju jer su tako pričali. Desilo se čudo. Nismo ni znali da će to tako brzo da se desi. Saznala sam tek šest nedelja nakon što sam ostala trudna, prebledela sam i ćutala sam 20 minuta, nisam znala šta me je snašlo. Promenilo me je to, spokojnija sam, mirnija, spavam kao beba, puna sam ljubavi i pozitivne energije. Kad sam čula kako kuca srce bile su mi oči pune suza. To je neverovatan osećaj, to ne može da se opiše. Inače sam jako uplašena, paničar sam, šta ću da obučem, da me ne steže, da mi nije go stomak, da nisam bosa, vodim računa. Stalno tražim nešto da jedem, izvoljevam, hoću sarme, ali to je normlano kad si u drugom stanju. Mada ja sam i inače zahtevna - ispričala je Luna.
Nemoj mnogo da paziš, idi na trening, radi sve, čisti kuću - istakao je Đus.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi kaže i doktorka, da nisam bolesna nego trudna - rekla je Luna.
Ne znamo još pol, saznaćemo za dve nedelje. Sad sam deveta nedelja. Svi mi govore da nosim dečaka, niko ne kaže nosim devojčicu. Samo da je živo i zdravo, Mia će biti ako bude devojčica, a Luka ako bude dečak - istakla je Đoganijeva.

Autor: R.L.

#Luna Đogani