AKTUELNO

Ostvarili su joj se svi snovi.

Mlada pevačica i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani nedavno je saznala da je u drugom stanju, te je sve svoje obaveze stopirala i potrudila se da u potpunosti uživa u ovom periodu svog života.

Luna će večeras biti gošća u emisiji "Amidži šou", a neposredno pred emisiju, ona je odgovorila na nekoliko pitanja sa Instagrama. Đoganijeva je priznala da je trudnoća nakratko stopirala njenu muzičku karijeru.

Imala sam u planu da izbacim pesmu pre nego što se ovo desilo, imala sam sjajnu pesmu, ali desilo se moje drugo stanje i odlučila sam da sve zaustavim. Bog kao da mi je dao znak da nije vreme, jer sve je mrtvo i depresivno na polju muzike zbog korone. Tako da ću ostaviti to za posle, da kao novopečena mama izbacim pesmu - otrkila je Luna, a zatim odgovorila na pitanje da li će nekada i napisati pesmu:

Foto: Jelena Simonović

Nisam baš talentovana za pisanje, ali verovatno bih napisala neku baladu, neku žalopoljku.

Luna je istakla i da neće biti stroga mama, ali da će granice morati da postoje i da se poštuju.

Neću sigurno biti stroga mama, ja sam popustljiva i prema svom psu kog volim mnogo. Izderem se na nju, posle mi bude žao i krenem da je grlim. Tako da ću sigurno biti popustljiva, naravno da će biti granice, nema kompjutera, nema ovog nema onog kad nešto pogreši, tako sam i ja, kad sam bila mala, to je normalno. Ali neću biti ona koja se dere, pokušaću da ne budem ta mama, pokušaću da sa svojim detetom budem prijatelj, da može uvek da mi se obrati, da imamo otvoren odnos - navela je Luna i dodala da je trudnoća ispunjenje njenih snova:

Foto: Jelena Simonović

Da, posle dužeg vremena sam jako srećna, ispunjena na svim poljima i mislim da sam zaslužila posle toliko godina da budem spokojna i srećna, ovo je nešto što ne može da se opiše, ovaj osećaj. Želim svakome da doživi ono što sam ja doživela - rekla je Đoganijeva.

Ona je odgovorila na pitanje kako je uspela da posle svih nedaća koje su je snašle ostane neiskvarena.

Smatram da sam neiskvarena iako mogu da budem jako kvarna šta sam sve preživela, do sad bi trebalo da budem neka namazana, kvarna zmija koja vraća svima duplo, ali rođena sam takva i ne mogu protiv sebe. Mogu da se foliram dva dana, ali nakon toga sam opet neiksvarena, jer ne želim nikome loše - rekla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Video: Pink.rs

Autor: M.Đ./R.L.

#Luna Đogani