AKTUELNO

Hrvatsku manekenku je pop pevač 1999. godine, odabrao da igra u njegovom spotu "Livin' La Vida Loca", nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom linijom.

Poznata hrvatska manekenka Nina Morić, uskoro će proslaviti svoj 41. rođendan, a nedavno se na društvenim mrežama podsetila vremena kada je započinjala uspešnu internacionalnu karijeu.

Danas Nina živi i radi u Italiji, iza sebe ima uspešnu manekensku karijeru, ali će na ovim prostorima ostati upamćena po tome što se pojavila u spotu svetske pop zvezde Rikija Martina. Naime, Ninu je pop pevač 1999. godine, odabrao da igra u njegovom spotu "Livin' La Vida Loca", nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom linijom.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, uspeh na poslovnom planu nije se preneo i na emotivni život. Naime, Nina se dugo zabavljala sa poznatim fotografom i kontroverznim biznismenom Fabriciom Koronom, sa kojim ima i sina, a njihova veza je bila praćena brojnim skandalima.

Foto: Instagram

Par se razveo posle nekoliko godina turbulentnog braka, a tablidi su tih godina pisali da Morićevoj teško da se pomiri sa razlazom. Osim toga, Nina je dugo bila na udaru kritike zbog toga što se podvrgla brojnim plastičnim operacijama. Danas je Nina u vezi sa manekenom koji je mlađi od nje, i kako je otkrila na društvenim mrežama, planira da se uključi u politički život Italije.

Autor: M. K.

#Nina Morić

#Riki Martin

#spot

'