AKTUELNO

Danas joj je divan dan!

Popularna glumica Ljiljana Jakšić, koja je redovno uveseljavala goste beogradske Skadarlije, danas je napunila 59 godina. Ona je poznata i po tome što je zatrudnela u 52. godini života i dobila ćerkicu Dariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je od tada samohrana majka, s obzirom na to da ju je ostavio partner, zbog čega joj je ćerkica najveća radost u životu. U momentu kada smo kontaktirali Ljiljanu smo zatekli dok je spremala rođendansku tortu, a pesmicu joj je ćerkica otpevala još juče.

Foto: Privatna arhiva

Evo upravo pravim tortu, ćerkica mi je još juče pevala: "Danas nam je divan dan, divan dan", zvala me je i rodbina i čestitali su mi rođendan. Sada pravimo tortu u obliku srca, a onda ćemo da duvamo svećice - priča nam Ljiljana Jakšić.

Kada je reč o rođendanskim željama, Ljiljana govori kako joj je najveća želja da korone više nema i da se ponovo vrati nastupima u Skadarliji.

Foto: TVPink Printscreen

Moja rođendanska želja je da korone više nema, da svi budemo zdravi, da bude posla u Skadarliji i da svi budemo nasmejani i naravno zdravi i ja i moja Darija i svi vi - rekla je Ljiljana.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Ljiljana Jakšić