AKTUELNO

Morao je da promeni frizuru!

Pinkova zvezdica David Radosavljević ovog jutra gostovao je u jutarnjem programu "Novo jutro" kod Irine Vukotić i Žike Nikolića. David je nedavno objavio novu pesmu pod nazivom "Natali", a gostujući na Pinku rekao je da je to najbolja pesma koju je uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš smo dobar plasman ostvarili s ovom pesmom, mogu da kažem da je ovo najbolja pesma koju sam uradio i pesma koja mi se najviše sviđa. Uvek čekam da me neko posavetuje, ali kada skontam da je pesma drugačija, onda znam da će pesma da ubije - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Spot smo snimali kod Bele crvke, ali pre toga smo naišli na savanu. Uklopilo se i to da se u Beloj crkvi nalazi roza soba, što se spominje u mojoj pesmi - dodao je David.
Promenio si i malo imidž zbog pesme - rekla je Irina.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ja nosim ovakvu kosu, ali hajde kao malo da se promeni. Imam trenutno svoje tri numere, ovom pesmom sam gađao nešto što ljudi najviše slušaju. Znači komercijalu, hteo sam da pomešam i pop i trep. Trenutno ima mnogo izvođača koji zaslužuju da imaju svoj koncert, ali ne mogu zbog korone - rekao je David u nastavku.

Video: TV Pink

Autor: S. K.

#David Radosavljević