AKTUELNO

Turbulentno od samog starta.

Niko nije očekivao ovakvu noć na velelepnom imanju. Pljuštale istine i laži, padale uvrede, raskidi, a onda vođa zapržio čorbu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sinoćna emisija koje je dovela sve do usijanja bila je "Trenutak istine". Vuk Mob je na svoju ličnu inicijativu tražio poligraf kako bi dokazao u kakvom je odnosu bio sa Kristinom Kijom Kockar. Vuk je odovarao na pitanja kod voditelja Darka Tanasijevića, ta pitanja su sastavili produkcija i Vuk lično.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija je počela, zadrugari su se okupili oko crnog stola i Darko je pustio prvo Vukovo pitanje i njegov odgovor.

Da li si bio u sa Kijom u stanu na Zvezdari? - glasilo je prvo pitanje.
Da - rekao je Vuk, a odgovor je bio tačan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, malo me je zbunio kada je rekao ono da je levo soba, a desno. U redu je. Ne sumnjam, bio je, bio. Poštujem, ako je istina, istina je. Ni ja ne razumem zašto Kija ne bi rekla. Nema potrebe da kaže da nije - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Sledeće pitanje koje je Darko pročitalo Vuku se odnosilo na narkotike.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste ikada konzumirali teške narkotike poput kokaina i heroina - glasilo je pitanje.
Ne - bio je Vukov odgovor koji je poligraf ocenio kao lažan, nakok čega je on isprilčao jednu priču vezanu za nakotike:
Ne postoji mogućnost, ne dolazim u kontakt sa tim. Dolazio sam u situaciju da mi nude, odbio sam. Ni kokain, ni heroin, prvi put sam sa 23 godine probao energetsko piće, jer se plašim da mi srce otkači - govorio je Vuk.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pitanja su se nizala, a sledeće je glasilo:

Da li si bio zaljubljen u Kiju? - glasilo je pitanje.
Ne - rekao je Vuk, a poligraf je procenio kao istinu.

Foto: Pink.rs

Nisam zaljubljive prirode i teško se vezujem za ljude. Ona se meni jeste sviđala, mlada je, lepa, kome se ne bih svidela? Svako bi želeo pored sebe tako nekog. Ali da sam bio zaljubljen, nisam - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si zvao novinare da slikaju tebe i Kiju u kući na moru? - glasilo je pitanje.
Ne - odgovorio je Vuk, a poligraf je pokazao da je odgovor istinit.
Kao i sve što pričam, ja pričam istinu. Opet kažem, ovo mi je sve budalaština - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si Kiju upoznao sa tvojom porodicom? - glasilo je pitanje na poligrafu.
Da - rekao je Vuk, što je bila istina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Usledila su pitanja o Vukovoj majci i verenici.

Da li je tvoja majka prekinula tvoju vezu sa Kijom? - glasilo je pitanje.
Ne - glasio je odgovor, a poligraf je pokazao da je odgovor istinit.
Da li je tvoja verenica iz ljubomore namerno pisala laži o Kiji? - bilo je pitanje na poligrafu.
Nije - rekao je Vuk, a odgovor je bio tačan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk je nakon ovih pitanja objasnio kakav odnosi ima sa svojim roditeljima, a onda je Marko Đedović isprilčao sve o odnosu Olivere Kontar, Vukove verenice i pobednice Zadruge1 Kristine Kije Kockar.

Ljilja je na početku rekla da mi majka bira veze, moja majka nema veze sa tim sa kim sam ja. Mi imamo dva ulaza u kući, nekad me mrzi da idem kroz svoj, svako ko prođe kroz kuću, ja nemam problem da se upozna sa roditeljima. Da se nadovežem na prošlo pitanje. Bio je naslov u novinama da je moja majka rekla da ne mogu da budem sa Kijom, to je apsolutna glupost. Nisu one nešto preterano pričale, moja majka komentariše osobe koje dovedem i kažem da su mi devojke. Mojoj mami se nije svidela Olja, Olji se nije svidela majka, jer su slične, sada su super. Moja majka sada pazi na nju kao što pazi na mene - istakao je Vuk.
Ona i ja smo prijatelji i pre Vuka, ona je došla u konflikt sa Kijom pre njega. To nema nikakve veze, to je sve od mnogo ranije. Ona kada je pisala tekstove o Kiji, Vuk nije bio ni u planu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno pitanje.

Da li i dalje misliš ponekad o Kiji? - glasilo je pitanje.
Ovde da, jer je tema, razmišljam, ali u emotivnom kontekstu ne - rekao je Vuk, što je prema poligrafu bila laž.
Ovde sam ja pogrešno izložio svoj odgovor, jer je ovde u pitanju četvorougao mene, Nadice nje i Olje. Lako je da se ja sada pravim pametan - rekao je Vuk.
Da li si želeo da tvoja veza sa Kijom bude zvanična veza? - glasilo je sledeće pitanje.
Ne (zato što je bilo prijateljstvo, prijateljstvo sam želeo). Veza ne - odgovorio je Vuk, a poligraf je pokazao da je odgovor lažan.
Da li si verenici ispričao sve o tvom i Kijinom odnosu? - glasilo je pitanje
Da, u principu da, možda nisam neke detalje rekao, ali da - rekao je Vuk, a njegov odgovor bio je lažan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači, nisi hteo da ozvaničiš vezu, a hteo si prijateljstvo da ozvaničiš? Dobro, ja opet moram da pitam. Šta se desi kad hoćeš da ozvaničiš prijateljstvo. Opet ideš na pompu, da ona bude uz tebe kao medijska ličnost. Meni je to katastrofa - rekla je Nadica Zeljković.

Vuk se u jednom momentu branio time što svojoj verenici nije otkrio sve o njegovom odnosu sa Kijom Kockar.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Poslednje pitanje koje je bilo upućeno Vuku na poligrafu, bilo je pitanje vezano za Nadicu Zeljković, majku Kije Kockar.

Da li si se iskreno pokajao zbog svega što si rekao Nadici? - glasilo je pitanje na poligrafu.
Jesam - odgovorio je Vuk, a poligraf je odgovor prepoznao kao istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, potvrdio sam odgovor, i znao sam da će tako biti! Sećam se i pitanja za majku da li mi je majka prekinula vezu sa Kijom, i onda sam direktno povezan. Bila je veza, ali nisam bio zaljubljen samo mi je ego bio povređen. Meni je smetalo što se nije ozvaničilo zbog svog ega - rekao je Vuk.
Ja sam videla odmah da se on pokajao, ali sam videla i da se upetljao kao pile u kučine. On je priznao da je ego problem, i da mu je trebala u popularnosti, jer je i ona popularna. Ako ti je trebala za medije i karijeru, i za rijaliti... Nekako si se upetljao. Rekla sam ti sve i razgovarali smo, ja ne volim svađe sa decom i drago mi je da se pokaješ i da me pogledaš u oči, ali i trebaš da nastaviš sa Kojom. Ružno si se poneo prema meni, ali vidim da si se pokajao. Moram da priznam da mi je u jednom trenutku bilo žao. Ja sam nakon svih uvreda gledala u tebe, i videla sam da nisi spavao celu noć i sve mi je bilo jasno. Ne znam ni zašto je Kija lagala za stan, i volela bih da sve to rešite. Vama ne treba ni sud, vi ste mladi, ali rešavajte kako znate, ali da znaš kad dočekaš ovo kao ja, biće ti teško da ti neko kaže za dete da je ološ! To je povredilo i moj deo majčinstva i vaspitanja - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pored "Trenutka istine", prošlu noć obeležio je izbor potrčka ali i omiljene osobe, ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića, kojeg je imenovala Snežana Ojdanić koja je u nedelju napustila Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dižem ljude koji su u pričama - Sanja i Matora, Paula i Toma, Kenan i Rialda. To su ta tri para. Ovo su tri para o kojima sam razmišljao. Svaki par bi bio interesantan. Opet je izolacija tamo, u četiri oka. Hteo sam da podignem i Taru i Đorđa, ali neću da se igram. Četiri zida, četiri oka, dve kamere i jedna vrata. Situacija je takva da se ljudi tamo oslobode, verujem da bi se neki odnosi malo bolje prezentovali publici. Matora i Sanja mogu da sednu, iako mi je drago da vidim Sanju kako stoji. Kenan i Rialda su sveže rastavljeni, oni će svoje da reše na doku. Nisu ni oni potrčci. Ove nedelje su normalno potrčci Janjuš i Maja. Marko Janjušević treba da dokaže nešto, da se ne plaši ove devojke. Janjuš me je sanjao, nije zbog malog budžeta, nego zbog izolacije. To smo i on i ja znali. Svi su rekli danas: "Da smo na tvom mestu, Janjuš i Maja bi bili u izolaciji". Znao je da će biti potrčko - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izbora potrčka, Tomović je izabrao omiljenu osobu.

Meni je drago što sam se ja ogrešio o Jovanu, reči koje sam rekao da su bolele. Svi su videli da tu nema simpatija i emocija, mi smo sada drugovi i takav će odnos biti do kraja, prija mi i super je ali tako će biti do kraja. Ona jeste moja omiljena osoba, ali neće spavati u hotelu, jer ja želim da se odmorim. Ona nije dobrosošla u hotel, sada joj ja zabranjujem. Volim da se šalim sa njom, sve je smešno osim tog odnosa koji je bio sa moje strane, i tako će ostati. Molim vas da mi ne upadate kao vatrogasci u hotel, izgleda da će me boleti ovaj rijaliti - nasmejao se Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

U toku noći došlo je do sukoba i potencijalnog raskida između Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Car je u više navrata napao Minu zbog toga što komunicira sa ljudima o njihovoj vezi, ali mi ni ona nije ostala dužna, jer mu je prebacila za njegov odnos sa Majom Marinković

Poslednjih pet dana mi nismo prekidali, samo smo komentarisali. Tvoje reči me bole! Svaka sitnica me boli. Ti ideš oko Maje, a ja ne idem oko muškaraca i ne grlim ih kao ti - rekla je Mina.
Ti si skinula prsten, ja ga više ne bih stavio na ruku. Ti i ja se raspravljamo o malim sitnicama, a ja ne dam i da pričaš o meni. Ja nisam ljubomoran - rekao je Car.

Mina je u ostatku večeri zaobilazila Filipa, kako bi razmislila o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga