AKTUELNO

Ovo je bilo zanimljivo!

Vladimir Tomović je napravio zanimljiv izbor tokom izbora svojih potrčaka, pa se od mnogih parova koje je podigao, odlučio za Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković.

Međutim, ono što mnoge interesuje jeste to, za koga će se odlučiti kada je u pitanju omiljena osoba koja će sa njim boraviti u hotelu "Zadruga". Podsećamo, Vladimir je istakao kako mu se Jovana Ljubisavljević više ne dopada, međutim tokom današnjeg dana, oni su bili malo više prisniji i proveli su određeno vreme zajedno. Sada je došlo vreme da Vladimir saopšti koga će odabrati kao najdražu osobu, a sve oči uprte su u njega.

Ovo je moralo da bude, Maja se potrudila da u izolaciji bude žurka, ovo se čekalo - rekao je Tomović, pa je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek se igram igara, i 90 posto kuće zna ko je meni omiljena osoba. Meni je drago što sam se ja ogrešio o Jovanu, reči koje sam rekao da su bolele. Svi su videli da tu nema simpatija i emocija, mi smo sada drugovi i takav će odnos biti do kraja, prija mi i super je ali tako će biti do kraja. Ona jeste moja omiljena osoba, ali neće spavati u hotelu, jer ja želim da se odmorim. Ona nije dobrosošla u hotel, sada joj ja zabranjujem. Volim da se šalim sa njom, sve je smešno osim tog odnosa koji je bio sa moje strane, i tako će ostati. Molim vas da mi ne upadate kao vatrogasci u hotel, izgleda da će me boleti ovaj rijaliti - nasmejao se Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da dodam, osim da ću spavati u svom krevetu u sobi. To je moja odluka, a ne vaša. Ja se ponašam kako želim, ovde sam samo ja plakala i bila u vatri mesec dana. Ovo je moja odluka i tako će ostati - rekla je misica.
Da li ti ovo imponuje? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ja sam treću put omiljena, drago mi je samo da su stvari jasne. Vladimir je profesionalan igrač ove igre, i svakako mi je svejedno - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u naastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga