AKTUELNO

Biće turbulentno.

Nakon što su zadrugari prokomentarisali današnju raspodelu budžeta, voditelj Darko Tanasijević je podigao Vladimira Tomovića, kako bi mogao da izabere svoja dva potrčka. Vladimira je odlučio da podigne nekoliko zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dižem ljude koji su u pričama - Sanja i Matora, Paula i Toma, Kenan i Rialda. To su ta tri para. Ovo su tri para o kojima sam razmišljao. Svaki par bi bio interesantan. Opet je izolacija tamo, u četiri oka. Hteo sam da podignem i Taru i Đorđa, ali neću da se igram. Četiri zida, četiri oka, dve kamere i jedna vrata. Situacija je takva da se ljudi tamo oslobode, verujem da bi se neki odnosi malo bolje prezentovali publici. Matora i Sanja mogu da sednu, iako mi je drago da vidim Sanju kako stoji. Kenan i Rialda su sveže rastavljeni, oni će svoje da reše na doku. Nisu ni oni potrčci. Ove nedelje su normalno potrčci Janjuš i Maja. Marko Janjušević treba da dokaže nešto, da se ne plaši ove devojke. Janjuš me je sanjao, nije zbog malog budžeta, nego zbog izolacije. To smo i on i ja znali. Svi su rekli danas: "Da smo na tvom mestu, Janjuš i Maja bi bili u izolaciji". Znao je da će biti potrčko - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Džesika će prva, ona je dama - rekao je Janjuš.
Ja sam znala da ćemo mi biti potrčci, to je tema koja interesuje javnost. Ništa nije iznenađujuće, očekivala sam to. To neće ništa promeniti, neću imati komunikaciju sa njim, osim što će Janjuš menjati svako jutro baterije. Emocije su sa moje strane prestale, vidim jer nemam problem sa njim, izbegavam ga ceo dan. Stare novine ne čitam, ne planiram da se vratim na tu priču! Obraz nema cenu, to je to - dodala je Maja.
Veliki povratak Prcka i Žakline - prokomentarisao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što Džesika ima priliku da spava pored mene 4 dana, imaće priliku da me gleda, da shvati šta je radila u životu. Jako mi je drago što nema emocije prema meni, što me ne voli. Ona uopšte nije zaljubljena u mene, niti me voli - govorio je Janjuš.
Zaista mi je žao što sam i dalje rak rana, ali stare novine ne čitam - ubacila se Maja.
Ja neću spavati u izolaciji, neću spavati ova četiri dana. Imam nešto što me i dalje prati. Ne želim je pored sebe. Vreme ću provoditi u fotelji - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravila su ti jasna, potrčci nemaju pravo da to rade, spava se u izolaciji - poručio je Darko.
Imam pravo da ne spavam četiri dana. Izdržaću da ne spavam - govorio je Janjuš.
Potrčci moraju da spavaju u izolaciji, to je pravilo od početka "Zadruge" - dodao je Tanasijević.
Okej, poštovaću to pravilo - odgovorio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Karakter nula, Vuk Mob je dao 10.000 evra za poligraf - pecnula je Maja.

Janjuš je zatim počeo da imitira Maju i ironično je nazivao nadimkom "Istina", pa joj je takođe ironično poručio da mu je drago što ga ne komentariše. Janjuše je takođe istakao da će svaki drugi dan menjati baterije.

Menjaćeš, menjaćeš. Biće after svako jutro u izolaciji - rekla je Maja kroz osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše je ovo smeha za nekoga ko ju je pretukao - dobacio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Vladimir Tomović