AKTUELNO

Haos!

Nakon drame koja je nastala zbog Maje Marković i Ivane Marinković, Ermina Pašović je ustala u emisiji "Izbor potrčka" da prokomentariše Maju, a odmah je nastao haos kada je Pašovićeva krenula da rešeta cimerku.

Vladimir je odradio svoj posao kako treba. Bio je ironičan, igrao se. Ovo što je sada njih uporedio, to je svesna kontradiktornost. Imam najgore moguće mišljenje o Maji, smatram da je klasična sponzoruša, služila se i van rijalitija tim stvarima. To je i njen bivši muž sa kojim ima dete potvrdio. Govorio je da je izlazila, da joj je plaćao stvari... Isto je istina da je pravila dete sa Jovicom, on je u teškom stanju, u bolnici. Nije mu dobro, čovek ima jednu operaciju za drugom. Ne može sam da priča, da telefonira. Ona je klasičan folirant. Kada je saznala to, vratila se kod Alena. Ja sam gledala Alenove i Majine situacije spolja, vi niste. Ona je kao bila: "Nemoj", a sve vreme sa njim - počela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijalo mi je, šta je problem? - uzvratila je Maja.
Ne možeš ovde da glumiš Majku Terezu, iskoristila si svakoga. Joca je na svaki način nju finansirao. To se saznalo preko sestre, on je posle to potvrdio... U emisiji "Pitanja novinara" su vam rekli to, Alen mu je tražio račun, to je strašno, ne priliču mu. Maja kao: "Sad ću iz inata...". Maja zna da si suvlasnik lokala, znači keš. Njanjave su najgore. Ova devojka je opasan folirant, opasna glumica. Alen će, da izvini, da pop*ši. Bivši će ti uzeti dete - istakla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad! To što si rekla da sam sponzoruša i da sam bila i sa bivšim mužem zbog para... Ovako, ja sam sa njim krenula iz ljubavi, on je zarađivao kao i ja. Nije bilo sjajno i bajno, ali smo se trudili. Dobili dete, živeli zajedno. Da, izlazila sam. Svojim parama sam plaćala piće. To veze sa vezom nema. Što se tiče Jovice... - krenula je da odgovara Maja.
Hoćeš da pričamo o doktoru? Preko koga si ušla ovde? - pitala je Ermina.
Preko doktora. Ja sa ocem svog deteta nisam imala sjajnu vezu. Dve različite osobe koje su se našle, ali sam u tu vezu ušla iz ljubavi. Pružio mi je podršku, ali nisam bila iz finansijske koristi. Kad si u vezi, nešto on kupi, nešto ja. Ja sam i te kako sebi doprinosila. Ja nisam vukla Jocu za rukav. Učestvovao je za silikone, što se tiče zuba, on je prvi to hteo. Ermina ne zna moju priču, znam koji je njen cilj. Mene niko nije sponzorisao. Da li na mom Instagramu postoje egzotične lokacije i skupa kola, da li sam bila na moru? Ja sam ušla ovde i to ću obezbediti i sebi i svom sinu, i sebi karijeru. Ja od 19. godine radi, izdržavam sebe i svoje dete. Joca se našao i pomogao mi, to je normalna stvar u vezi - pravdala se Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je normalno u vezi da uzjašeš drugog dok je on u bolnici? Pipkala si se, mirisala... Kakvo druženje, imaš verenika koji se bori za svoj život? Ti si najveća sponzoruša - uzvratila je Ermina.
Jeste ružna stvar što sam to uradila, pokušala sam da se udaljim, ali sj*bale su me emocije. I Joca ima ortopedske operecije, ne možeš meni da pričaš. Ja znam da je loše, ali videću se sa njim kada izađem ako želi, ispašću čovek, iako sam ispala g*vno - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvog brata i oca je sramota tebe. To je u javnosti, dali su izjavu za Pink.rs. Oni su uz Jocu svakodnevno kod njega - istakla je Pašovićeva.
Ne možeš to da mi pričaš, ja znam kakav su odnos imali - odbrusila je Maja.
Tvoj otac i tvoj brat su bili tu dok je davao intervju - otkrila je Ermina.

Ovu vest možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.