AKTUELNO

Trenutno je u kućnom karantinu.

Već punih nedelju dana u kućnom karantinu nalazi se golman FK Partizan Vladimir Stojković. On je opet dobio pozitivan test na koronavirus. On je rekao i kako je ovaj virus veoma mučan i iscrpan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je istakao i kako je tek tokom borbe s koronom promenio poglede na svet, i da je počeo više da ceni neke stvari, na koje ranije čak nije ni obraćao pažnju. Golman je dodao i da je sve počelo iznenada.

Stojković je jednog jutra imao groznicu i osećao se malaksalo. Takođe, bilo mu je i veoma hladno, a nakon što se istuširao, bilo mu je malo bolje, pa je otišao na utakmicu. Ipak, kada je stigao u svlačionicu opet mu je bilo hladno, a doktor mu je izmerio temperaturu koja je bila povišena.

Foto: TV Pink Printscreen

Golman tu utakmicu nije odigrao, već je otišao kući. I naredna tri dana je imao temperaturu između 38,9 i 39,1, a noćima nije mogao da spava zbog stravičnih bolova u mišićima.

Foto: TV Pink Printscreen

Testovi su pokazali i da Stojković ima antitela, što je doktorima bilo posebno zanimljivo. On je rekao i kako su mu lekari poručili da je koronu možda imao čak i na početku pandemije u januaru ili februaru mesecu dok je bio na pripremama u Dohi i Zlatiboru.

Autor: Pink.rs

#Vladimir Stojković

#koronavirus