AKTUELNO

Rešila i ona da progovori.

Već mesecima pevačica Tanja Savić javno govori kako joj suprug Dušan Jovančević ne dozvoljava da viđa decu, nakon čega je rešio i on da otkrije javno svoju stranu priče. Dušan je istakao kako je Tanja zapravo zapostavila decu, da je ugrizla sina za obraz, kao i da je naslednike ostavljala da budu sami dok još nisu ni prohodali.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Nakon svega odlučila je da se oglasi i nekadašnja dadilja njihove dece koja je ispričala kako Tanja bez suprugove dozvole nije mogla ništa da uradi, kao i da joj je on ugovarao nastupe.

Tanja bez Dušanove saglasnosti ništa nije smela da uradi. Ugovarao joj je nastupe i vozio je na njih. Uvek je čekao da završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Za sve što je htela da uradi morala je njega da pita. Govorio joj je čak i šta da obuče kada ide da peva. Bukvalno nije smela da pisne od njega. Sedela je u kući i pazila na decu dok je on non-stop negde izlazio. Tanja je bila ta koja je deci volela da ispuni sve želje, a Dušan je bio baš strog - rekla je dadilja.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ona je u nastavku rekla i da više nikada ne bi sarađivala sa Tanjom i njenim suprugom, iako je odlično zarađivala od čuvanja njihove dece.

Dušan je bio veoma prepotentan, a i prema meni je umeo da bude neprijatan. Lepo su me plaćali, ali nema tih para za koje bih čuvala tu decu jer su bila mnogo nemirna. Zato se i nisam dugo zadržala kod njih - izjavila je ona.

Autor: S. K.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić