AKTUELNO

Dugo je nigde nije bilo.

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, koja je poznatija po skandalima koje je pravila, nego po pesmama koje je otpevala, oglasila se na društvenim mrežama posle velike pauze.

Foto: Instagram.com/dunya_41116

Ona se obratila svojim pratiocima i objasnila im da polako izlazi iz depresije u koju je zapala, kao i da je sa svim lošim potezima u svom životu završila.

Ćao mili, red je da se oglasim. Držim se i radim. Jurim kesten boju kose, a pala je i nova tetovažica. Nisam još uvek za druženja i priče, ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje. J*bena je stvar depresija, a još j*benije kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakači da će opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i j*bena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čoveka dok mu je loše kao p*čke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima "bolest dosade", OZBILJNA STVAR! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan - napisala je Dunja uz fotografiju nove tetovaže.
View this post on Instagram

Cao mili, red da se oglasim :) Drzim se i radim :) Jurim kesten boju kose a pala je i nova tetovazica :) Nisam jos uvek za druzenja i price ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje :) Jebena je stvar depresija a jos jebenije kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakaci da ce opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama zavrsila. A to sto sam zapala u depresiju je sticaj zivotnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i jebena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte coveka dok mu je lose ko picke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogooo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj pa bila to i mnogima "bolest dosade" depresija OZBILJNA STVAR! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde pa se nadam da cu uskoro imati volje za cesce objave :) Volim vas sve i zelim vam divan dan #mentalhealth #love #toleranceandeducation 🤎🤎🤎

A post shared by Sash... (@sasha______ivanovna) on

Autor: R.L.

#Dunja Ilić