AKTUELNO

Nema čega da se plaši!

Ime pevačice i pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar često se pominje u "Zadruzi 4" kako zbog njene majka Nadice Zeljković koja je regularna učesnica, tako i zbog Vuka Moba, koji je imao sa Kijom nešto više od prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je za emisiju "Premijera" potrvdila da će tužiti Vuka za narušavanje časti, i da, iako je on stavio tačku, njena advokatica još nije.

Moja advokatica misli o tome. Za narušavanje časti, zbog stvari koje je izrekao. Ja sam se prvenstveno javila zbog svoje majke. To mi je bila prilika da ona čuje moj glas, to mi je bilo najvažnije, i da zadrugari budu upućeni u to šta se dešava u spoljnom svetu. Ona je tamo, nije joj sigurno svejedno, i jako je ružno sa njegove strane, i on je sam rekao, rekao je da je stavio tačku, ja sam isto stavila tačku, ali moja advokatica nastavlja - rekla je Kija, a zatim dodala da je Vuk za njom dugo patio:

Foto: TV Pink Printscreen

Patio jeste, ne verujem da sad pati, ali se očigledno mnogo nervira na pomen mog imena. Ne kajem se ni zbog čega u životu, ni zbog ljubavi, ni zbog greške, ni zbog prolazne ljubavi, a pogotovo ne zbog velike ljubavi.

Kockareva je istakla da bi smela i da ode na poligraf kako bi dokazala da Vuk nije pričao istinu.

Ja ću da odem, ali da tih 10.000 evra ode meni ili u humanitarne svrhe, ali da se pravi priča zarad opstanka je stvarno ružno. Nemam šta da se suočavam sa tim glupostima - navela je Kija.

Autor: R.L.

#Kija Kockar

#Vuk Mob