AKTUELNO

Svi na Pink!

Ove večeri u velelepnom gradu u Šimanovcima desiće se nešto što su mnogi, a posebno Vuk Mob, danima iščekivali. Naime, Vuk je išao na poligraf, a upravo sada ćemo saznati sve odgovore koje danima iščekuje cela Srbija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da će Vuk večeras učestvovati u "Trenutku istine", a potrebno je da Vuk, pored pitanja koji će mu sastaviti tim stručnjaka, sastavi još pet pitanja na koja bi želeo da odgovori. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je danas poslao Veliki šef.

Nema sumnje da će ovaj "Trenutak istine sa Vukom" otkriti mnoge stvari i razjasniti nedoumice koje su danima postojale kako u Beloj kući, tako i napolju, te zato večeras morate biti uz televiziju Pink! Vaš domaćin ove večeri biće voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Jelena Simonović

Poligrafsko testiranje će vršiti licencirani poligrafista Detektivske agencije Seguridad iz Beograda, sa preko 30 godina iskustva na poligrafu u MUP-u Beograd kao poligrafski ispitivač.

Detektivska agencija Seguridad Beograd

Licencirana detektivska agencija Segiridad iz Beograda postoji od 2015. godine i pruža detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji cele Srbije, profesionalno i diskretno. Tim detektivske agencije sastoji se od iskusnih privatnih detektiva, bivsih pripadnika bezbednosnih službi, IT stručnjaka, forenzičara, pravnika sto omugućava pružanje širokog spektra istražnih usluga.

Forenzika mobilnih telefona – vraćanje izbrisanih podataka jedna je od usluga ukoliko ste slučajno ili namerno izbrisali podatke (fajlove) sa mobilnog telefona. Najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti kontakte, fotografije, video datoteke, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram poruke, Facebook, Instagram, Email, GPS lokacije, itd. 

Poligrafsko testiranje – Poligraf Beograd 

Seguridad Poligraf Beograd je vodeća agencija za pružanje usluga poligrafskog testiranja u Srbiji. Detektivska agencija Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko ispitivanje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije. Usluge pol.igrafskog ispitivanja sumnja u neverstvo, poligrafsko testiranje zaposlenih I kandidata za posao, poligrafsko testiranje sumnja na krađu i prevaru, lažnu izjavu i sl. 

Usluge poligrafskog testiranja u našoj agenciji su poverene dvojici najstručnijih ispitivača. Naši poligrafski ispitivači si licencirani i imaju više od 30 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd. Radili su na rešavanju najsloženijih krivičnih slučajeva u policiji na poligrafu, a broj ispitanika, koji premašuje 5000 ispitanih lica, svrstava ih među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Istočnoj Evropi.

Autor: N.B.

#Zadruga

#poligraf

#testiranje