AKTUELNO

Katarina je otvoreno razgovarala o aktuelnim temama.

Gošća u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je Katarina Živković. Kaća je najpre prokomentarisala celu situaciju vezanu za pandemiju koronavirusa, i otkrila kako se nosi sa tim što ne nastupa.

Dobro sam, koliko mogu da budem, koliko mi situacija dozvoljava. Ne izlazim, izbegavam bespotrebne kontakte, poštujem mere. Nadam se da će ovo što pre da se završi, nedostaje mi posao, a i energija je pala, postali smo asocijalni. Nedostaje mi publika, adrenalin, nastupi. Nedostaje mi sve oko posla, vrlo sam mu posvećena. Sada kad nemam šta da radim, jako mi je dosadano. Nedostaje mi i novac. Nama je usađeno da imamo strah od ljudi, sve vreme slušamo o negativnim stvarima, i kad sam radila imala sam bojazan od svega što slušamo po čitav dan. Ne bojim se sa egzistenciju, bojim se da ćemo mentalno skrenuti sa pravog puta - rekla je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina se našla u centru skandala zbog komentara na društvenoj mreži Instagram, ispod nove pesme "Lazarica" Uroša Živkovića i to zbog toga što su fanovi pomislili da ona podržava pevačevo pevanje šovinističkih pesma na nastupima, koje raspiruju mržnju, kako je sama objasnila.

Izdao je savršenu pesmu "Lazarica". Fenomenalna je, rodoljubiva pesma. Podržala sam ga i ostavila komentar na Instagramu, ispod kog su se nizali uvredljivi komentari. Njemu se desio gaf na nastupu, pevao je pesmu koja raspiruje mržnju, pa su mislili da podržavam pevanje te pesme u tom klubu. Ta pesma je šovinistička, raspiruje mržnu. Vratiću se na slučaj koleginice koja je nešto slično pevala u Crnoj Gori, mi, afirmisani pevači, ne treba da svađamo narod i da raspirujemo mržnju. Uroša jako volim, ne znam zašto je to uradio, ali ne savetujem da to radi. Treba da širimo ljubav, ne mržnju - rekla je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Javnosti je poznato da je Katarina dobra prijateljica Kristine Kije Kockar, pa je prokomentarisala i učešće njene majke, Nadice Zeljković, u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruge 4".

Teta Nadica je super, želim joj da ostane što duže. I Kija želi da mama ostane što duže, da zaradi što više para - rekla je pevačica za "Premijera - Vikend specijal".

Autor: S.M.

#Katarina Živković