AKTUELNO

Priznao sve!

Ljubavnu priču Stefana Karića i pokojne misice Dijane Milojković pratio je ceo region, naročito za vreme njene borbe sa opakom bolešću, koju je nažalost izgubila. Po sopstvenom priznanju, Stefan ovu prazninu nikada nije ispunio, što smo mogli videti i tokom njegovog učešća u "Zadruzi 3", kada je često plakao zbog svoje najveće ljubavi.

Foto: Instagram.com/dijanaslife

O njegovom ljubavnom životu mnogo se pisalo, naročito kada je postao prvi poznati takmičar treće sezone najgledanijeg rijalitija. Tada su u javnosti ponovo isplivale priče o devojkama sa kojima su ga povezivali, Kristinom Kijom Kockar, Lunom Đogani, Anom Korać... Stefan je negirao da je imao nešto sa Kijom i Lunom, što su i one rekle, a tokom trajanja "Zadruge 3" saznali smo da je bio intiman sa Anom.

Foto: TV Pink Printscreen

Početak "Zadruge 3" obeležila je i njegova veza sa Ivom Grgurić, koja je pobedila u toj sezoni. Njihov odnos bio je buran, a sve do kraja treće sezone, pa i posle toga, bio je u žiži interesovanja javnosti, iako je Karić u drugom delu sezone bio u vezi sa Ivanom Šopić.

Foto: JELENA SIMONOVIĆ

Ivanina i Stefanova je počela velikim prijateljstvom, koje je potom preraslo u ljubavni odnos, zbog kojeg su oboje zažalili. Iako su na početku cvetale ruže, kraj je bio obeležen žustrim svađama.

Foto: Pink.rs

Stefan je osvojio još nekoliko srca tokom "Zadruge 3". Nataša Radan i Ermina Pašović su bile zaljubljene u njega, a svi pamte žestoke svađe koje je imao sa Majom Marinković, koju je muvao pre rijalitija. Ipak, nijedna od ovih devojaka nije potpuno osvojila njegovo srce.

O njegovom ljubavnom životu se mnogo spekulisalo nakon završetka "Zadruge 3", pa su ga tako povezivali i sa Aleksandrom Nikolić, aktuelnom učesnicom četvrte sezone. Stefan je sinoć iznenadio svoje pratioce na društevnoj mreži Instagram, kada je sa njima podelio ko je devojka u koju se zaljubio. On je okačio sliku svoje nove devojke i posvetio joj emotivnu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Često dobijam pitanja kada ću da se zaljubim, a moj odgovor je uvek bio: "Kad upoznam pravu devojku". Sada mogu da vam kažem da sam zaljubljen - napisao je Stefan.

Foto: Instagram.com/karic_stefan

Autor: M. P.

#Stefan Karić